Tilbage til toppen

Kundeservice tlf. 60 66 96 75
Prisgaranti på alle varer
Modtag næste hverdag, bestil før kl. 16:00

iPhone tilbehør

Her finder du vores omfattende udvalg af tilbehør til din iPhone. Vi har samlet alt det nyeste iPhone tilbehør til alle modeller, så du kan få det meste ud af din iPhone. Du kan finde gode tilbud på touch pens, bilholdere, cykelholdere, covers, headsets og meget mere. Alle produkterne er af den bedste kvalitet, så du får størst mulig glæde af din iPhone og dertilhørende tilbehør.

 

Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Turbolader til bilen

Turbolader til bilen

Pris 199,00 Nu 149,00 DKK
Datakabel 1m hvid

Datakabel 1m hvid

Pris 99,00 Nu 49,00 DKK
iPhone oplader

iPhone oplader

Pris 149,00 Nu 69,00 DKK
Udover tilbehør, tilbyder vi endvidere et stort sortiment af reservedele. Ønsker du selv at reparere din iPhone, har du også mulighed for at købe dine reservedele samt det fornødne værktøj hos os.

 

Derfor er en iPhone forbrugernes foretrukne

Telegiganten, Apple, har udviklet noget nær teknologiens mest populære vidunder i form af deres iPhone, der virkelig har taget verden med storm. Apples iPhone er forbrugere mest foretrukne mobiltelefon eller SmartPhone som de kaldes nu til dags. Apples brugervenlige styresystem gør, at selv mindre IT-kyndige bruger har mulighed for at betjene en iPhone, fordi deres system er baseret på IT-venlighed samtidig med avancerede brugere har mulighed for at tilslutte og forbindelse eksterne enheder. Det betyder derfor også, at Apples målgruppe er forholdsvist bred, fordi telefonen egner sig til både unge og ældre samt IT-kyndige og mindre IT-kyndige.

Apples første iPhone blev præsenteret af den daværende direktør, Steve Jobs, d. 9. januar 2007. Denne model nåede dog aldrig på markedet inden for Danmarks grænser, men 9. juni 2008 lancerede Apple deres kendte iPhone 3G, som vi i Danmark ofte betegner som den første iPhone. Denne SmartPhone blev udgivet i 70 lande, hvoriblandt Danmark var et af disse. Et år senere lancerede Apple videreudvikling af iPhone 3G, hvilket udmundede i et tilsvarende design – dog med flere funktioner og en langt bedre hastighed. Denne iPhone blev døbt iPhone 3GS. Året senere, mere nøjagtigt d. 7. juni 2010, præsenterede Apple verden for den nye model, der af naturlige årsager blev kaldt iPhone 4 inden for efterkommeren heraf, iPhone 4S, blev lanceret i 2011. Dette mønster fortsatte efterfølgende, hvilket betød, at iPhone 5 kom på markedet i 2012 med iPhone 5S og 5C som efterfølgere i 2013. I 2014 fik vi iPhone 6 til verden, og sidst i 2015 kom iPhone 6S. I marts præsenterede Apple noget usædvanligt deres iPhone SE, som udseendemæssigt ligner den tidligere iPhone 5S blot med en række forbedringer af de indvendige komponenter.I Danmark var Telia den første udbyder, der fik mulighed for at sælge iPhones i landet. Det var i 2008, hvor 3 og Telenor fulgte efter i 2009. I sin tid var det iPhone 3G, der blev lancerede på det danske markedet. I dag kan iPhones erhverves hos stort alle teleselskaber og tilmed i elektronikbutikker som CC-Trading.

Dette indeholder en iPhone

Apples SmartPhones, som bekendt er døbt iPhone, har alle en række standardkomponenter, der indgår i telefonen. Dette gælder blandt andet et kamera, musikafspiller, mobiltelefon, diverse web tjenester som e-mail, MMS, SMS, internetbrowsing, WiFi- og bluetooth forbindelse. Alle modeller har i skrivende stund en touchskærm med virtuelt keyboard og knapper. Med touchskærm menes er skærm, der er følsom overfor berøring. Til udvikling af telegigantens iPhone ligger der 200 patenter bag telefonens teknologi, hvilket understreger det unikke ved telefonvidunderet.

Når man snakker iPhone er det jo ikke bare en iPhone i sig selv. Apple har en helt butik af muligheder, når brugeren først har erhvervet sig telefon. Dette finder blandt andet sted i Apples programtjeneste, der betegnes App Store, og er pre-installeret på samtlige iPhones. Her findes både programmer, som er gratis og til betaling, hvilket kan gøre iPhone-oplevelsen yderligere kostelig.