Kabler til overvågning

Kabel til overvågning: Unikt for vores BNC-kabler er, at BNC og strøm er samlet i ét kabel, således der er et kabel mindre at trække samt gemme af vejen for den sags skyld. Vi sælger Danmarks billigste kabler til overvågning. Ønskes overvågningssættet opsat til internettet, kan netværkskabler og trådløse routere findes under netværk kategorien.

Bemærk: Vi sælger ALLE vores kabler med prisgaranti! Vi er de billigste. CC-Trading garanterer, at De ikke finder kablet billigere andre steder. Hvis kablet findes billigere, giver vi varen til den fundne pris plus et gavekort på 10 % i yderligere rabat.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør til videoovervågning– og det inkluderer naturligvis også kabler til videoovervågning. Vi fører BNC-kabler til overvågning i mange forskellige længder, og vi yder prisgaranti på alle vores kabler. Har du spørgsmål til vores kabler eller sortiment, så kandu nemt kontakte os på telefon eller via mail.

Effektiv sikring af din bolig eller virksomhed

Videoovervågning kan give dig ekstra tryghed omkring dit hus eller virksomhed, da videoovervågning både har en præventiv og faktisk virkning. Hvis du har synlig videoovervågning, så vil tyvene tænke sig om en ekstra gang, inden de forsøger at bryde ind. Ligeledes har du håndgribeligt bevismateriale i forbindelse med ulovlig indtrængen eller hærværk, der kan bruges i en retssag.

Hos CC-Trading finder du komplette overvågningssæt, der er lige til at sætte op. Vores overvågningssæt indeholder alt hvad du skal bruge – herunder optagerboks, kabler og splittere. Du kan dog også tilkøbe ekstra kabler til overvågning, hvis du har brug for at opsætte yderligere overvågningskameraer. Du finder kabler til overvågning af den højeste kvalitet hos CC-Trading, og vi yder prisgaranti på hele sortimentet.

En af grundene til at købe dine kabler til overvågning hos os, er at vores kabler har samlet BNC- og strømkabel i ét kabel, så du slipper for at trække mere end én ledning mellem kameraerne og optagerboksen. Du finder BNC-kabler til overvågning i længderne 5-100 meter hos CC-Trading i Aalborg (Vejgaard).

Ekstra tilbehør til overvågning

Vi tilbyder også yderligere tilbehør til din videoovervågning – og vi forhandler BNC-kabler uden det kombinerede strømkabel.Du finder altså alt hvad du skal bruge hos os. Hos CC-Trading er vi eksperter i videoovervågning, og har forhandlet højkvalitetsudstyr i mange år. Har du brug for vejledning i forbindelse med indkøb eller opsætning af videoovervågning, så står vi altid parate til at hjælpe dig.