Lasertoner til printer

Du er her: PrinterLasertoner

Er du på udkig efter billig toner til din laserprinter, så er du landet det rigtige sted. CC-Trading er specialiserede i salg af lasertoner og vi har derfor et kæmpe udvalg af forskellige toner til Danmarks bedste priser. På vores lager ligger vi altid inde med lasertoner til de mest populære mærker og vi kan derfor tilbyde lynhurtig levering af langt de fleste produkter. Bestil hverdage inden kl 16.00, så sender vi din lasertoner med posten samme dag!

Kompatible Toner

Hos CC-Trading har vi et stort udbud af kompatible toner, også kaldt uoriginale toner, til en lang række af de mest populære printere. De kompatible toner indeholder samme forbrugsstof som de originale, men sælges til en lavere pris, da disse er importerede produkter. For CC-Trading er det vigtigt, at de kompatible lasertoner vi sælger er af samme kvalitet som de originale. Derfor sælger vi kun toner der er produceret med den samme teknologi og nøjagtig de samme specifikationer, som producenternes originale lasertoner. Den største forskel på originale og kompatible toner købt ved CC-Trading vil derfor være at der ikke er påtrykt et logo fra de kendte producenter.    Stort udvalg af toner

    Vores sortiment indeholder over 2.000 produkter til laserprintere, og langt de fleste er på lager. Vi kan derfor typisk levere toner fra dag til dag. Vores sortiment indeholde bl.a. tonere til Brother, Canon, HP, Lexmark, Dell, Samsung, OKI, Epson, Kyocera og mange andre modeller. Kan du ikke finde toner eller blæk til lige præcis din printer, så kontakt os på telefon eller mail, eller kom ned forbi vores butik i Aalborg, så kan vi sammen finde en løsning.