Lenovo Thinkpad E530c - istandsat

Lenovo Thinkpad E530c - Refurbished

Perfekt til hverdagen!

Se produktspecifikationer

Varenummer: LAP460Pris: 1.899,00 DKK

(1.899,00) ekskl. moms


1 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned Lenovo Thinkpad E530c, Sort, Grade B

Blandt ikoniske og stadigt førende produktserier indenfor computere ses Lenovo stadig i deres stærkeste opstilling med den bærbare computer-serie Lenovo ThinkPad. ThinkPad-navnet strækker sig helt tilbage til 90'erne med daværende IBM som tovholder på projektet. Siden 2005 har ThinkPad-navnet været en del af Lenovos produktserie og navnet udvikles endda også den dag i dag. ThinkPads er gennem tiden blevet kendt som professionelle maskiner, med en utrolig holdbarhed. De er produceret til livet, hvilket også ses på deres kosmetiske stand selvom at de sælges brugte.

Denne Lenovo Thinkpad E530c er ingen undtagelse. E530c er en del af ThinkPad E-serien, hvilket betyder det er en prisvenlig computer der trods prisen stadig er produceret ud fra de velkendte ThinkPad krav til holdbarhed.

Få alle detaljerne med - Stor skærm

Med en brugt Lenovo ThinkPad E530c får du en stor skærm på hele 15,6 tommer. Dette giver dig rig mulighed for at kigge nærmere på alle de små detaljer. Skærmen er derudover også produceret i HD-udgave med en opløsning på 1366 x 768 pixels, for at være sikker på at give dig en god og skarp oplevelse.

Intel processor - 2,3 Ghz

Intel er kendt for at levere kvalitets processorer til computere og andre tekniske vidundere i verden, og selvfølgelig har de også en processor med i denne brugte Lenovo ThinkPad E530c. I denne maskine findes Intels i3-3210m Processor med en hastighed 2,3 Ghz. Denne processor egner sig dermed fint til almindelig hverdags brug (internetsurf, let tekstbehandling mv.)

Plads til minder

Når du køber en brugt Lenovo ThinkPad E540, får du som udgangspunkt en computer med 500GB lagerplads. Er de 128GB ikke nok, er det selvfølgelig muligt at opgradere til helt op til 1TB lagerplads.

Udover den almindelige lagerplads indeholder computeren også 4GB RAM. Det er RAM'ene der afgører hvor meget data maskinen kan håndtere på samme tid. Skal du køre mange ting på samme tid eller tungere programmer kan det anbefales at tilkøbe flere RAM.

Tilslutning - Intet problem!

Denne Lenovo E530c leveres med et hav af tilslutningsmuligheder. Udover HDMI og VGA findes der også AUX, Kortlæser, LAN og 4 USB porte. Sidst min ikke mindst leveres denne Thinkpad også med optisk drev, således at du kan afspille CD'er mm. i din computer.

Nyttige features

Udover alle de ovennævnte funktioner findes der lidt flere ting der fuldender oplevelsen ved denne brugte Lenovo ThinkPad E530c. Den store skærm medfører nemlig et stort tastatur, hvilket betyder at du får mulighed for at benytte numerisk tastatur, hvilket kan være en klar fordel til arbejde i fx. Microsoft Excel. Derudover får du på tastaturet også den ikoniske Lenovo Trackpoint, som giver dig en alternativ måde for at styre computeren. Med andre ord: Lenovo har ikke sparet på funktionerne på denne E530c.

Garanti og reklamationsret

Som ved alle andre køb af brugt it, tilbyder vi 1 års garanti og 2 års reklamationsret på denne Lenovo ThinkPad E540. Dette betyder at du har de samme rettigheder ved os, som havde du købt en ny maskinen i de store butikker.

 

Specifikationer
Model Lenovo Thinkpad E530c
CPU Intel i3 2,3 Ghz
RAM 4 GB DDR3 (Kan opgraderes)
Harddisk 500 GB SATA (Kan opgraderes)
Skærm
15,6" HD LED
Grafikkort
Intel HD 3000
Netværk
802.11a/b/g/n, Bluetooth
Porte
4 x USB, HDMI, VGA, LAN
Software
Windows 10 Pro (inkl licens)
Batteri
Op til 3 timer
Garanti
1 års garanti, 2 års reklamationsret
Vægt
2,4 kg
Diverse
Webcam, kortlæser Incl strømforsyning
Refurbished Stand
Grade B