Lenovo ThinkServer TS140 - istandsat

Lenovo ThinkServer TS140 - Refurbished

Perfekt til hverdagen!

Se produktspecifikationer

Varenummer: LAP449Pris: 2.499,00 DKK

(2.499,00) ekskl. moms


4 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Billig pre-owned Lenovo ThinkServer TS140, Sort, Grade B

Blandt ikoniske og stadigt førende produktserier indenfor computere ses Lenovo stadig i deres stærkeste opstilling med den stationære computer-serie Lenovo ThinkServer. ThinkServer-navnet strækker sig helt tilbage til 90'erne med daværende IBM som tovholder på projektet. Siden 2005 har ThinkServer-navnet været en del af Lenovos produktserie og navnet udvikles endda også den dag i dag. ThinkServer er gennem tiden blevet kendt som professionelle maskiner, med en utrolig holdbarhed. De er produceret til livet, hvilket også ses på deres kosmetiske stand selvom at de sælges brugte.

Denne Lenovo ThinkServer TS140 er ingen undtagelse. TS140 er en prisvenlig computer der trods prisen stadig er produceret ud fra de velkendte ThinkServer krav til holdbarhed.

Intel processor - 3,3 Ghz

Intel er kendt for at levere kvalitets processorer til computere og andre tekniske vidundere i verden, og selvfølgelig har de også en processor med i denne brugte Lenovo ThinkServer TS140. I denne maskine findes Intels Xeon E3-1226 Processor med en hastighed på 3,3 Ghz. Denne processor egner sig dermed fint til almindelig hverdags brug (internetsurf, let tekstbehandling mv.)

Plads til minder

Når du køber en brugt Lenovo ThinkServer TS140, får du som udgangspunkt en computer med 480GB lagerplads. Harddisktypen der er monteret i maskinen er en SSD, som giver en utrolig god hastighed sammenlignet med de ældre og mere traditionelle harddisk-typer. Hvis 480GB ikke nok er det selvfølgelig muligt at opgradere til helt op til 2TB lagerplads.

Udover den almindelige lagerplads indeholder computeren også 16GB RAM. Det er RAM'ene der afgører hvor meget data maskinen kan håndtere på samme tid. Skal du køre mange ting på samme tid eller tungere programmer er flere RAM altid en fordel.

Tilslutning - Intet problem!

Denne ThinkServer TS140 leveres med et hav af tilslutningsmuligheder. Udover DisplayPort og VGA findes der også AUX, LAN og 8 USB porte. Sidst min ikke mindst leveres denne ThinkServer TS140 også med optisk DVD-RW, således at du kan afspille og brænde CD'er mm. i din computer.

Garanti og reklamationsret

Som ved alle andre køb af brugt it, tilbyder vi 1 års garanti og 2 års reklamationsret på denne Lenovo ThinkServer TS140. Dette betyder at du har de samme rettigheder ved os, som havde du købt en ny maskinen i de store butikker.

 

Specifikationer
Model Lenovo ThinkServer TS140
CPU Intel Xeon E3 3,3 Ghz
RAM 16 GB DDR3 (Kan opgraderes)
Harddisk 480 GB SSD (Kan opgraderes)
Grafikkort
Intel HD P4600/P4700
Netværk
Intel LAN
Porte
8 x USB (6 x 3.0), DisplayPort, VGA
Software
Windows 10 Home (inkl licens)
Garanti
1 års garanti, 2 års reklamationsret
Vægt
13 kg
Diverse
Incl strømkabel
Refurbished Stand
Grade B