Lenovo mobil tilbehør

Du er her: Mobil TilbehørLenovo
Har du en Lenovo tablet eller smartphone, og står du og mangler et cover eller måske nogle reservedele? Man er afhængig af sin telefon, så det er derfor vigtigt at passe godt på den. Derfor har vi hos CC-Trading et stort udvalg af Lenovo tilbehør i form af covers, etuier, skærmbeskyttelse og ekstra opladere.

Skulle du dog have været så uheldig, at din Lenovo tablet eller smartphone er gået i stykker, skærmen er ødelagt eller måske er batteriet slidt op, så kan vi hos CC-Trading også tilbyde reservedele til langt de fleste Lenovo modeller.

Hos CC-Trading har vi altid lave priser, hurtig levering og rigtig god service. Kig ind forbi vores værksted i Aalborg, hvor vores dygtige teknikere er klar til, at lave hurtige reparationer af mobile Lenovo enheder.

Lenovo Yoga Tab 3 og Tab 3 Pro – en seriøs udfordrer til Apple iPad

Lenovo har længe været kendt for at bygge bærebare computere af høj kvalitet, noget som de har taget med sig over på deres tablet serie. Her hedder de nyeste skud på stammen Lenovo Yoga Tab 3 og Yoga Tab 3 Pro, der begge har en stor og krystalklar skærm på 10,1” og de vejer henholdsvis kun 650 og 665 gram. Begge tablets benytter det brugervenlige Android v5.1 styresystem og de kommer med den nye og imponerende hurtige Intel® Atom™ x5 processor, der gør at multitasking og selv de mest krævende applikationer kører uden problemer. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse at denne nye tablet fra Lenovo tablet kan hamle op med selv de nyeste iPads fra Apple. Specielt for Lenovo Yoga Tab 3 er, at den er udstyret med et nyt og innovativt kamera der kan rotere 180 grader, som dermed gør den ideel til både at tage selfies og billeder af vennerne. Lenovo Yoga Tab 3 Pro er derimod udstyrret men en indbygget projektor, der givet et billede på op til hele 70”! Dette gør at den specielt velegnet til at bruge i skolen, til præsentationer af billeder eller powerpoints eller til at se film på i sommerhuset.

Lenovo – Nu som smartphone

Selvom Lenovo er en af de største smartphoneproducenter på verdensplan, så er Lenovo et forholdsvis ukendt mærke på smartphonefronten i Danmark. Det skyldes at Lenovo i længere tid har udgivet telefoner under Motorola brandet med Moto G og Moto E serien. Men med udgivelsen af Lenovo K5 tidligere i år, ændrede dette sig. Med istedet for at tage kampen op med Apple iPhone 6 og Samsung Galaxy S7, går Lenovo K5 efter den prisbevidste forbruger, der ønsker en god og stabil smartphone, uden at den springer husholdningsbudgettet. Her hos CC-Trading tilbyder vi selfølgelig en lang række af tilbehør til både gamle og nye modeller fra Lenovo. Du kan derfor i vores butik finde alt lige fra covers, etuier, skærmbeskyttelse og ektra opladere, og ligesom med alle andre telefoner, så tilbyder vi hurtig reparation af ødelagte skærme og andre mobilskader. Oftest kan vi klare reperation på under én time!