Tilbehør og reservedele til LG G-serien

Du er her: Mobil TilbehørLGLG G-serie

Mangler du tilbehør til din LG G-series smartphone, er du kommet til rette sted. Vi har covers, mobilopladere, forskellige former for skærmbeskyttelse m.m.

LGs G-serie er en stribe af smartphones, der befinder sig i high end-klassen, og mobilerne anvender Android som styresystem.

’G’-navnet blev første gang anvendt i en gren af LGs Optimus-modeller og signalerede, at der her var tale om LGs flagskibs-modeller.
LGs første to smartwatches var ligeledes en del af G-serien, og de bar navnene ’LG G Watch’ og ’LG G Watch R.’
LGs modeller i G-serien er blevet produceret siden 2012, og de findes stadig på markedet, hvor der senest er blevet lanceret nye modeller i 2019.  
Siden den første lancering af G-modellen er telefonerne blevet markant større fysisk, og undertid er udseendet på G-modellerne fulgt med tiden med bl.a. smallere og tyndere modeller.
Den første gang, verden blev præsenteret for LG-serien, fik LG en masse positiv kritik fra pressen, og det har så absolut været med til at booste salgstallene fremadrettet.
Klik blot på din version af G-modellen herunder, og du vil finde et væld af tilbehør. Finder du ikke, hvad du søger, så hiv endelig fat i os - så kan vi få de rigtige dele hjem til dig.