LG mobil tilbehør

Du er her: Mobil TilbehørLG
Mangler du et cover eller et etui til din LG smartphone? Hos CC-Trading i Aalborg har vi covers, opladere og etuier til de nyeste modeller af LG telefoner. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du er sikret et stort udvalg af tilbehør til din LG.

Hvis du ikke kan finde din model i nedenstående, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 60 66 96 75, for at høre om vi kan fremskaffe tilbehør til netop din telefon.

LG er en sydkoreansk, multinational mastodont, der producerer varer inden for elektronik, telekommunikation og kemi.
LG har en lang historie bag sig og har bl.a. gjort sig internationalt bemærket som i 1998, hvor de lancerede verdens første 60’’ fladskærms-tv.
I 2001 besluttede LG at opstarte egen produktion af mobiltelefoner. Et klogt valg, som firmaet siden har haft stor succes med.
LG Electronics står bag smartphones som fx V- og Optimus-serien, og LG gjorde sig bl.a. bemærket herhjemme i Danmark, da LG V10-mobilen landede i 2016, og høstede meget fine anmeldelser.
Net-mediet Mobil.nu kvitterede således med hele seks stjerner i deres anmeldelse af LG V10, hvor den meget hurtige brugerflade straks blev fremhævet og fik 10/10 i skribentens anmeldelse.
LG er et godt valg, hvis du vil prøve noget andet end Samsung eller Apple, der i en årrække har været meget dominerende på markedet.

 

LG G4 – kombinationen af fantastisk hardware og design!

SmartPhonen fra LG eller Lifes Good, som de også kaldes, er den fjerde version i G-serien. Telefonen er opkaldt LG G4, og har fået tildelt modelnummeret H815. Den skiller sig ud fra de øvrige modeller ved dens unikke overflade design i metallic samt dens anden afkom, der er forklædt i ægte læder. Der er virkeligt tale om en mobiltelefon, der kan bæres med stolthed.

LG G4 er udstyret med en F1.8 linse og dertilhørende 16 megapixel kamera, der gør det muligt at optage videoer og skyde billeder i HD-klassen! Den er tilmed udstyret med såvel manuel fotoindstilling som autofokus laser. Skærmen på telefonen er en 5,5” Quantum display, hvilket størrelsesmæssigt svarer til en iPhone 6 Plus, hvis dette kan være behjælpelig til at identificere dimensionerne på enheden. Quantum skærmen har en opløsning på 2560 x 1440 pixel, hvilket gør det i stand til at vise skærmbilledet i HD. LG G4 vejer sølle 155 gram, og er under en centimeter bred, hvilket bekræfter SmartPhonens slim tendenser, der oftest ses på mobilmarkedet.

Telefonen anvender Android som styresystem, hvilket tilmed er kendt fra LGs tidligere G-versioner (LG G2, G2 mini, G3 og lignende forgængere). Der er plads til et eksternt hukommelseskort, som gør det muligt at lagre eksempelvis billeder og musik eksternt på en lagringsenhed, så disse ikke optager plads på selve telefonen. Det er muligt at tilslutte et Micro SD kort med kapacitet op til 128GB, og selve telefonen er i forvejen udstyret med 32GB lagringskapacitet.

En LG G4 er, ligesom andre SmartPhones, meget følsom overfor slag mod skærmen. Det er selvsagt, fordi telefonen er udstyret med en glasskærm med indbygget touch-funktion. For at undgå skader direkte mod skærmen, kan det være en god idé at beskytte glasset mod slag og øvrige defekter på telefonen. Det kan være en god beskyttelse at investere i et panserglas, hvis formål netop er at forebygge mod slag direkte på skærmen. Desværre er denne LG G4 beskyttelse ikke altid tilstrækkelig, hvis den eksempelvis falder ned på et hjørne, og enheden dermed rammes af et stød. Dette kan få skærmen til at krakelere, da den beskadiges fra siden frem for direkte mod skærmen. For at forebygge sådanne skader kan det være aktuelt at købe et beskyttelsescover til LG G4 telefonen, som enten helt eller delvist beskytter din mobil. Covers til LG G4 fås både som bagcover, etui og tasker – disse beskytter din LG på forskellige måder.

Udstyr til LG SmartPhone

En glædesoplevelse ved LG smarte telefoner kan udbygges yderligere ved at være i besiddelse af det rette tilbehør til enheden. Hos CC-Trading har vi alt i oplader til hjem, ferien og bil eller diverse gadgets som headset, holder til bil eller cykel, sportsarmbånd eller –øretelefoner samt meget andet udstyr. Se dig om på siden og find lige nøjagtigt de gadgets og det tilbehør, der passer dig. Vi har tilbehør, gadgets, reservedele og andet udstyr til LG telefoner. Har du brug for hjælp med at finde det LG tilbehør, som passer til din SmartPhone eller har du bare brug for noget vejledning inden køb, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på live chat, Facebook, mail, SMS eller telefon – vi er meget fleksible i forbindelse med kommunikation frem og tilbage med vores kunder.

Sådan gør du, hvis skaden er sket

Nåede du ikke at købe beskyttelse til din LG SmartPhone, så fortvivl ikke – vi kan også reparere din telefon igen. Dette gøres i langt de fleste tilfælde med originale LG reservedele, hvorfor du kan forvente en tilsvarende kvalitet som den fabriksmonteret. En LG reparations pris spreder sig vidt alt efter, hvilken model, der er tale om samt i hvilket omfang denne skal repareres. Den typisk skade på en LG SmartPhone er dennes skærm, hvilket principielt gør sig gældende for alle SmartPhones, på grund af deres elegante touchfunktion, som er indbygget i de velkendte glasskærme.

Besøg én af vores butikker eller send direkte til vores adresse, og få den repareret samme dag! Vi håndterer så vidt muligt reparationer med det samme, så du kun skal undvære din telefon i minimal tid. Alle reparationer testes inden udlevering, hvorfor du kan forvente at få en brugbar LG telefon tilbage efter indlevering. Vores teknikere har hundredevis af reparationer på bagen, og derfor ofte identificerer fejlen, når du modtager fejlmeldingen. Derfor kan du typisk, inden indlevering, få en pris på, hvad det vil koste at få den lavet inden selve reparationen foretages. Derfor undgår du uforudsete omkostninger i forbindelse med reparation af dit dyrebareste eje.

HUSK det nu – køb LG beskyttelse

Vi ved det godt – et beskyttelsescover er ikke altid lige kønt, og det kan gøre din LG mindre ”SmartPhone”-agtig. Det synes vi at have fundet en løsning på. CC-Trading tilbyder et hærdet glas til stort set alle LGs SmartPhones, hvilket beskytter skærmen mod slag. Herudover vil det være fornuftigt at pakke telefonen ind i et slim bagcover, som eventuelt kan købes i gennemsigtig eller den farve din LG nu har. Hermed er din beskyttelse forholdsvis diskret, men samtidig er der tale om noget nær den bedste beskyttelse af din LG. Det er naturligvis ikke nogen garanti for, at der ikke forekommer skader på din LG alligevel, men i det mindste er der tale om LG beskyttelse i verdensklasse! Af samme årsag anbefaler vi altid vores kunder som minimum at få monteret et panserglas på telefonen efter reparation, da dette uden tvivl vil forebygge mod fremtidige skader mod den udsatte skærm.