LG bærbar oplader

Du er her: ComputerStrømforsyningLG
Oplader til LG computere til billige priser. Har du brug for din oplader akut til din LG bærbaren, så er du landet det rigtige sted. Vi kan sende strømforsyninger til LG samme dag som vi modtager ordren. Herudover tør vi sige, at vi prisgaranterer, så hvis du ser din oplader billigere hos andre leverandører, så sælger vi laderen til en tilsvarende eller lavere pris.

Vi har blandt andet strømforsyninger til LGs forskellige serier som A, E, F, LW, M, P, R, S, T, W og Xnote serierne. Derfor har vi stort set alle opladere til LG bærbare på lager, og kan sende den til levering den efterfølgende hverdag.

  LG 19V. 4.74A. 90W strømforsyning - Kompatibel version | Oplader til strømstik

  LG 19V. 4.74A. 90W strømforsyning - Kompatibel version

  Lager | 1 stk.

  Pris 399 Nu 199 DKK

  (159)ex moms

  Vare nr: CCA20300
  Kan du ikke finde din LG oplader?
  Vi har en hold af medarbejdere, der hurtigt kan slå din oplader op i databasen, og finde frem til hvilken lader du skal bruge. Tjek om vi er tilgængelige på chatten, og tag kontakt til en af vores medarbejdere, som kan være behjælpelig med at finde din oplader til LG bærbaren. Uden for åbningstiden vil det være muligt at sende en mail, hvori vi den efterfølgende dag kan linke til, hvilken oplader, der passer til din bærbar.