Brugt MacBook 12

Det er alment kendt blandt Apples produkter, at jo nyere, jo dyrere. Derfor er der mange penge at spare ved at købe brugt. Her på siden finder du vores udvalg af brugte Macbook 12, med hurtig levering!
  Filter
Harddisk
Stand
CPU
RAM
Apple Macbook 12" Retina guld ,8GB, 256GB (early 2015) - Refurbished

Apple Macbook 12" Retina guld ,8GB, 256GB (early 2015) - Refurbished

Lager | 1 stk.

Pris 7.999,00 Nu 6.499,00 DKK

(5.199,20)ex moms

Vare nr: LAP147

Refurbished MacBook 12 - alt du bør vide!

Det er almen viden blandt Apple-kendere, at jo nyere Apple-produkter, man vil have fingrene i, jo dyrere er de. Derfor er der mange penge at spare ved at købe brugt. Her på siden finder du vores udvalg af brugte MacBook 12 med hurtig levering!
MacBook 12 fik sit navn pga. skærmen, der netop er på tolv tommer, og computeren ramte først gaden tilbage i 2015.

Den minder på overfladen om en MacBook Air, men den er tyndere og blev fra starten lanceret i følgende farver - space grey, silver, gold og rose gold.

Blandt højdepunkterne ved denne model skal helt klart nævnes den meget klare Retina-skærm samt det tynde look, der gang på gang overrasker kunderne, når de nye Apple-modeller bliver præsenteret.

Derudover har MacBook 12 masser af hukommelse, der kan variere fra 8 GB RAM og helt op til 16 GB RAM, hvilket gør dig i stand til at multitaske, når du arbejder med computeren.

Med en vægt på kun 0.92 kilo er MacBook 12 en nem computer at have med på farten, men den er også bekvem at håndtere, hvis du fx gerne vil ligge behageligt på sofaen, mens du surfer på nettet eller streamer Netflix.

Da MacBook 12 blev lanceret, kostede den 1449 euro, hvilket svarer til knap 11.000 kroner, så derfor er der virkelig penge at spare ved at købe brugt, som du hurtigt vil erfare, når dit blik rammer vores priser.

En MacBook 12 fra fx 2015 er et udmærket alternativ til en helt ny MacBook, da den stadig er forholdsvis ny, og når du køber refurbished MacBooks hos CC-Trading, er der naturligvis den sædvanlige garanti, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du er dækket ind eller ej.

Se også vores store udvalg af andre brugte Macbooks