Tilbage til toppen

MacBook Air reparation

Reparation af MacBook Air 11" og 13". Vi udfører stort set alle reparation på MacBooks, så hvis du skal have repareret din MacBook Air, så kontakt os for at høre nærmere. Vores værksted befinder sig i Vejgaard, i nærheden af Aalborg, på Hadsundvej. Vores computerteknikere sidder klar til at håndtere din beskadiget MacBook med det samme.

 

MacBook Air 11" A1370/A1465 (2010-2014) reparation
Vejl. Pris
Fejlanalyse GRATIS
Udskiftning af MacBook Air 11" komplet skærm (display, glas, hængsler, cover)
3.499,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 11" topcover tastatur 1.699,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 11" batteri
999,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 11" tastatur
999,00 DKK
Reparation af Macbook Air 11" hængsler
3.699,00 DKK
Reparation af MacBook Air 11" trackpad (mus)
799,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 11" køler/blæser
799,00 DKK
Reparation af MacBook Air 11" AirPort/netværkskort
799,00 DKK
Reparation af MacBook Air 11" dc bøsning (ladestik)
799,00 DKK


 

 

MacBook Air 13" A1369/A1466 (2010-2014) reparation
Vejl. Pris
Fejlanalyse GRATIS
Udskiftning af MacBook Air 13" komplet skærm (display, glas, hængsler, cover)
3.699,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 13" topcover tastatur 1.699,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 13" batteri
999,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 13" tastatur
999,00 DKK
Reparation af Macbook Air 13" hængsler
3.699,00 DKK
Reparation af MacBook Air 13" trackpad (mus)
799,00 DKK
Udskiftning af MacBook Air 13" køler/blæser
799,00 DKK
Reparation af MacBook Air 13" AirPort/netværkskort
799,00 DKK
Reparation af MacBook Air 13" dc bøsning (ladestik)
799,00 DKK 


Mac Air reparation Aalborg

Har du problemer med din MacBook Air, kan du hente hjælp hos CC-Trading. Vi har mange års erfaring i reparation af MacBook Air på vores værksted i Aalborg. Vores medarbejderstab besidder blandt andet en række Mac eksperter, der har specialiseret sig i at identificere og efterfølgende reparere uforudsigelige skader på din Apple enhed, hvad enten det er en hardware- eller softwarefejl. Vi sidder klar til at håndtere din reparation og eventuelt supportere dig med teknisk rådgivning inden en reparation foretages på vores MacBook værksted i Aalborg. Værkstedet i Aalborg er beliggende i Vejgaard.

MacBook reparetører med mange års erfaring

Vi har erfarne MacBook reparatører, som har specialiseret sig i MacBook reparationer siden Apples ankomst på markedet for computere og tablet. Vi står inde for vores MacBook Air reparationer og garanterer en minimal behandlingstid. Dette er naturligvis ikke ensbetydende med, at der slækkes på kvaliteten – tværtimod! Hos CC-Trading lader vi ikke en reparation af en MacBook Air gå ud af døren, hvis vi ikke føler, at vi kan stå inde for reparationen. Derfor kan du, hos CC-Trading ApS, sikre dig en effektiv reparationsservice, hvor der tages hånd om din Apple computer med det samme.Bemærk, at vi hos CC-Trading både reparerer software- og hardwarefejl. Derfor kan vi både være behjælpelig, hvis din MacBook Air har problemer i styresystemet. Her kan det eksempelvis være en opdatering, der driller eller en virus, som skader enhedens filer. En hardwarefejl kan for eksempel være, hvis tastaturet, skærmen eller et andet komponent skal udskiftes for at udbedre din MacBook Airs problemer.

Gratis MacBook Air fejl diagnose

Som noget unikt tilbyder CC-Trading en gratis fejlundersøgelse af din MacBook Air eller anden computer for den sags skyld. Vi oplever ofte, at vores kunder ikke ønsker at indlevere deres Apple produkter til reparation, fordi de er vant til at betale et ekspeditionsgebyr selvom enheden kun er undersøgt. Dette vil aldrig gøre sig gældende hos CC-Trading, hvor vi altid gerne undersøger din MacBook Air for fejl – helt uden reparationsforpligtelse!Med vores teknikere ved hånden er det ikke nødvendigt at kæmpe alene med de teknologiske skavanker. Vores medarbejdere udbedrer enhver MacBook Air fejl, så din Mac computer hurtigst muligt kommer på benene igen!

Sådan hurtigt foretages MacBook Air fejl diagnose

En MacBook air fejldiagnose kan ikke angives med en decideret minut- eller timesats. Dette afhænger klart af, hvilken model, der er tale om samt i hvor stort et omfang skaden gør sig gældende. En vandskade kan ofte være af større karakter, hvorfor der må forventes en længere vandskadeundersøgelse, som desværre er tidskrævende. Derfor kan vi ikke angive et præcist tidspunkt for en fejldiagnose, men vi kan gøre et forsøg på at skønne en tid for en fejldiagnose. Vores kundesupport sidder klar til at rådgive dig om din MacBook air reparation. Mange fejlmeddelelser er angivet med et fejlnummer, hvorfor dette kan indikere, hvilken fejl, der er tale om for netop din MacBook Air.