Brugt MacBook Pro Retina 13 tommer

Mangler du en brugt Macbook Pro Retina 13 tommer? Her på siden har vi samlet vores store udvalg af brugte Macbooks med 1 års garanti og 2 års reklamationsret.
  Filter
Harddisk
Stand
CPU
RAM

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

Fakta om en MacBook Retina 13

Da Apple lancerede deres MacBook Pro Retina med 13 tommer skærm ultimo 2012, var der naturligvis store forventninger til det nye medlem af Apple-familien. Dette var der god grund til, for denne udgave af den ikoniske MacBook endte med at blive en af de mest populære MacBooks nogensinde.
Med sin ultraklare 13 tommer Retina-skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi samt understøttelse af millioner af farver blev denne MacBook hurtigt populær, og udover den fede skærm har Apple proppet den med det ypperste hardware. Se fx de vilde specifikationer, som du får med, hvis du vælger en 2015-model.
Herunder nævner vi i flæng:
  • 13,3'' Retina-skærm
  • Valg mellem tre typer processorer fra 2,7 – 2,9 Ghz
  • 8 GB indbygget 1866 Mhz LPDDR3-hukommelse (kan konfigureres op til 16 GB)
  • Op til 512 GB Flash-lager (kan i nogle tilfælde figureres op til 1 TB Flash-lager)
  • Beskeden vægt: 1,58 kilo
Som du kan se i ovenstående, er denne MacBook altså proppet med fed elektronik, der stadig gør den relevant i dag.
Er budgettet ikke til at købe den allernyeste MacBook, går du ikke galt i byen ved at købe en brugt af slagsen som fx denne MacBook Pro Retina 13’’.
Den er stadig hurtig, den virker som den skal og det bedste af det hele er, at du sparer en masse penge.
Desuden får du, når du handler hos CC-Trading, almindelig garanti, så du trygt kan købe brugt.

For yderligere information: se nedenstående link til Apples hjemmeside, hvor du kan finde mere info om nye og brugte MacBooks: Klik her

Se også vores store udvalg af andre brugte Macbooks