Brugt MacBook Pro Retina 15 tommer

Macbook Pro Retina 15 tommer er en af de mere populære Macbooks i Apples historie. Den skarpe Retinaskærm er guld værd. Køb en brugt Macbook og oplev Apples genialiteter til en lavere pris.
  Filter
Harddisk
Stand
CPU
RAM

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

  Refurbished MacBook Pro Retina 15 - alt hvad du skal vide!

  Da Apple lancerede deres MacBook Pro Retina med 15 tommer skærm i midten af 2012, havde der i tiden forinden - som altid - været mange ”die hard” Apple-fans, der ventede i spænding – hvad kunne den nye MacBook mon byde på?
  Som noget af det første blev den 15 tommer Retina-skærm fremhævet, da den virkelig skilte sig ud fra mængden.
  MacBook Pro Retina 15 med sin ultraklare 15,4 tommer Retina-skærm med LED-baggrundsbelysning og IPS-teknologi samt understøttelse af millioner af farver blev hurtigt populær, og udover den fede skærm havde Apple proppet den med det ypperste hardware.
  Vælger man at rette blikket mod fx en Pro Retina 15-model fra midten af 2014, fås følgende specifikationer, og vi nævner i flæng:
  - Lagringsplads: 2,2 Ghz – 256 GB Flash-lager eller 2,5 Ghz - 512 GB Flash-lager. Begge kan opskaleres til 1 TB Flash-lager
  - 2,5 GHz quad-core Intel Core i7-processor (Turbo Boost på op til 3,7 GHz) med 6 MB L3-buffer
  - En lav vægt på 2,02 kilo
  - 16 GB indbygget 1600 MHz DDR3L-hukommelse
  Som du kan se i ovenstående, er denne model af den klassiske MacBook altså proppet med fed elektronik, der, på trods af datoen, stadig gør den yderst relevant i dag.
  Er budgettet ikke til at købe den allernyeste MacBook, går du ikke galt i byen ved at købe en brugt af slagsen som fx denne MacBook Pro Retina 15’’.
  Den er stadig utrolig hurtig, den virker som den skal og det bedste af det hele er, at du sparer en masse penge.
  Desuden får du, når du handler hos CC-Trading, almindelig garanti, så du trygt kan købe brugt.
     Se også vores store udvalg af andre MacBooks