Tilbage til toppen

MacBook Pro Touch Reparation

Reparation af MacBook med touch bar i Aalborg

Reparation af MacBook Pro Touch Bar og MacBook Pro Function Keys i Aalborg. Nyeste skud på stammen i Pro-serien og efterfølgeren til den yders populære MacBook Pro Retina computer fra Apple; MacBook Pro Touch Bar og Function Keys, alt afhængig af hvilken man vælger. De første computere i denne serie blev lanceret i 2016.

Igen er det mulig at vælge mellem to skærmstørrelser, nemlig 13 og 15 tomme. 15" udgaven havde nu fået tilføjet et såkaldt Touch Bar, der kunne skifte udseende og funktionalitet efter behov. Denne touch bar var på 13" kun en tilvalgsmulighed og findes derfor både i udgaverne MacBook Pro 13" Touch Bar og MacBook Pro 13" Function Keys.

Reparation af MacBook Pro Touch

MacBook Pro Touch er forholdsvis ny og er stadigvæk den aktuelle serie af MacBooks som Apple producerer. Det er derfor ikke muligt at skaffe alle de nødvendige reservedele, som de forskellige reparationer kræver. Vi kan derfor ikke oplyse nogle priser i forhold til reparationer af MacBook Pro Touch og MacBook Pro Function Key.

Har du derfor brug for reparation af en computer i denne MacBook Pro-serie, er du nød til at kontakte os på telefon, mail, live-chat eller komme forbi os i butikken. Så kan vi undersøge mulighederne for at udføre netop den reparation som din MacBook har brug for.

MacBook Pro 13" Late 2016

Reparation af MacBook Pro 13 2016 i Aalborg

MacBook Pro 13" Touch Bar 2016

MacBook Pro 15" Touch Bar Late 2016