Microsoft Lumia reparation

Du er her: ReparationMicrosoft

Hos CC-Trading er vi eksperter i reparationer af mobiler. Og det gælder selvfølgelig også Microsoft mobiler. Vi udfører reparationer af mange forskellige dele og på forskellige Microsoft modeller, så uanset om batteriet er stået af eller hvis skærmen er knækket, så er der hjælp at hente. Vores dygtige teknikere på Hadsundvej 70 i Aalborg er mere end klar til at hjælpe og kan ofte fikse din Microsoft mobil indenfor en times tid, såfremt vi har reservedelen på lager, hvilket vi ofte har, da vi har et stort lager af reservedele til Microsoft. 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP? Vi sidder altid klar på telefon 60 66 96 75, hvis du har spørgsmål til vores service - eller hvis du gerne vil bestille en tid til reparation af netop din Microsoft mobil.

Herunder ser du de mest populære reparationer på Microsoft mobiler. Er der noget andet i vejen med din mobil som ikke står på listen skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på skrift her, eller på telefon 60 66 96 75.
Beskrivelse Vejl. Pris
Reparation af Microsoft Lumia 535 display 749,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 550 display 749,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 640 display 899,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 640XL display 1.099,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 650 display 1.099,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 950 display 1.699,00 DKK
Reparation af Microsoft Lumia 950XL display 1.699,00 DKK

Ovenstående reparationer er inkl. Grade A kvalitetsreservedele. I nedenstående bokse kan du se hvilke modeller vi også tilbyder at reparere til skarpe priser.

    Hos CC-Trading sætter vi en ære i at levere hurtig service med en høj kvalitetsstandard. Og det vil vi også! Derfor bruger vi kun de bedste reservedele til at få din Microsoft mobil til at skinne igen. Vi står altid 100% inde for vores udførte reparationer. Mange værksteder reparerer ikke Microsoft mobiler, men kun Apple og Samsung. Det gør vi ikke hos CC-Trading. Vi ved nemlig at folk er forskellige, så derfor har folk også forskellige mobiler. Derfor at vi et stærkt hold af teknikere der altid er klar til at reparere din Microsoft mobil. Undgå en lang ventetid hos de andre værksteder - Kom til CC-Trading! 


    Microsoft - Den nye mobilspiller

    Microsoft har i mange år været kendt for deres computerteknologi. Hertil kan der blandt andet nævnes Windows, som firmaet har haft en meget stor succes med. Men nu bevæger firmaet sig ind i en ny epoke. Efter samarbejdet med det finske Nokia omkring deres Lumia serie er Microsoft gået solo. De har videreudviklet på den berømte Lumia serie, og det er der kommet et pænt resultat ud af. Blandt andet kan der nævnes selskabets sidste nye flagskibsmodel Microsoft Lumia 950. Modellen er født med mange fede funktioner og endda også Windows 10. Mobilen er skabt med masser af muligheder for at benytte den som arbejdspc, grundet dens stærke hestekræfter. Der er desuden arbejdet med en bedre brugervenlighed mellem PC og telefon - endnu en ting der er lykkedes for Microsoft.

    Mobiler for alle

    Microsoft bygger som sagt videre på arven fra Nokia og har allerede lavet mange fede mobiler som afløsere for Nokias modeller. Microsoft viderefører arven fra Nokia og producerer derfor stadig mobiler til alle. Både manden der bare vil have en smartphone til de mest bersale ting, men også til direktøren der vil have luksus. Derfor er Microsofts modeller i mange prisklasser. Ja faktisk fra under 1000 kr. og helt op til over 5000 kr.