Monitor skærm til overvågning, TV og PC

Du er her: ComputerMonitor
Hos CC-Trading finder du et stort udvalg af skærme og monitors til brug sammen med din videoovervågning. Vi har monitors til videoovervågning i flere forskellige størrelser – og fælles for dem alle er lave priser og høj kvalitet.

Vores skærme til din videoovervågning er særligt egnede sammen med et komplet overvågningssystem eller separate overvågningskameraer, da der er BNC ind- og udgange i skærmen. Dette giver dig muligheden for at tilslutte et overvågningskamera direkte til din monitor.

Vi forhandler også monitors med HDMI-indgang, så der er mulighed for at koble flere kameraer på samme monitor. Har du brug for et vægbeslag til din monitor. Find dit vægbeslag her.

Lenovo Thinkpad Dockingstation 4337

Lenovo Thinkpad Dockingstation 4337

Lager | 37 stk.

Pris 699,00 Nu 499,00 DKK

(399,20)ex moms

Vare nr: CCTI239
Lenovo Thinkpad Dockingstation 40A2

Lenovo Thinkpad Dockingstation 40A2

Lager | 60 stk.

Pris 699,00 Nu 499,00 DKK

(399,20)ex moms

Vare nr: CCTI238
Aten CS692 switch

Aten CS692 switch til PC

Lager | 1 stk.

Pris 699,00 Nu 449,00 DKK

(359,20)ex moms

Vare nr: CCTI442
Hos CC-Trading finder du alt hvad du skal bruge til din videoovervågning; herunder monitors til videoovervågning. Vi har et stort udvalg forskellige monitors, der er skabt til komplette overvågningssystemer. Vores monitors til overvågning har BNC ind- og udgang, så du let kan koble et overvågningskamera til din monitor. Vi har ligeledes almindelige computerskærme, hvis du mangler en skærm til din PC.

 

Effektiv og billig sikring af din bolig

Hos CC-Trading er vi eksperter i overvågning, og vi har forhandlet komplette overvågningssystemer i mange år. Hvis du gerne vil have effektiv og billig sikring af din bolig, så er et overvågningssystem en effektiv og god løsning. Du finder vores store udvalg af overvågningsløsninger her på siden, og vi står altid klar på telefon eller mail, såfremt du har spørgsmål.

Som et led i vores store udvalg af overvågningsløsninger, forhandler vi også monitors, der er produceret til de komplette overvågningssystemer. De adskiller sig fra almindelige monitors ved at have BNC indgange, så du nemt og enkelt kan koble dine overvågningskameraer til skærmen.