Nokia BL-5CT  Batteri til Nokia

Nokia BL-5CT batteri

Nokia reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: NOK-RES128Pris: 149,00 DKK

(119,20) ekskl. moms

1 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Nokia BL-5CT reservedel til udskiftning af Batteri

Nokia BL-5CT Batteri udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Nokia igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Nokia BL-5CT.

Bliver varm, kort- eller ingen batteritid. på din Nokia BL-5CT?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Batteri kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Bliver varm, kort- eller ingen batteritid.. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Nokia-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Batteri på en Nokia BL-5CT eller en Nokia-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Nokia BL-5CT Bliver varm, kort- eller ingen batteritid.

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med softwaren på din Nokia BL-5CT, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Nokia BL-5CT hos os.