Nokia Lumia 535 Digitizer til Nokia

Nokia Lumia 535 Touch glas

Nokia reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: NOK-RES124Pris: 399,00 DKK

(319,20) ekskl. moms

0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort Nokia Lumia 535 reservedel til udskiftning af Digitizer

Nokia Lumia 535 Digitizer udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Nokia igen. Denne reservedel er i Original kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Nokia Lumia 535.

Smadret skærm og knust glas på din Nokia Lumia 535?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Digitizer kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Smadret skærm og knust glas. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Nokia-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Digitizer på en Nokia Lumia 535 eller en Nokia-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Nokia Lumia 535 Smadret skærm og knust glas

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Windows softwaren på din Nokia Lumia 535, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Nokia Lumia 535 hos os.