Nokia Lumia 640 LCD og digitizer | Display til Nokia

Nokia Lumia 640 Touch glas + LCD display

Nokia reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: NOK-RES125Pris: 999,00 DKK

(799,20) ekskl. moms

0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort Nokia Lumia 640 reservedel til udskiftning af LCD og digitizer | Display

Nokia Lumia 640 LCD og digitizer | Display udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Nokia igen. Denne reservedel er i Original kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Nokia Lumia 640.

Smadret skærm eller pixelfejl på din Nokia Lumia 640?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne LCD og digitizer | Display kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Smadret skærm eller pixelfejl. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Nokia-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte LCD og digitizer | Display på en Nokia Lumia 640 eller en Nokia-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Nokia Lumia 640 Smadret skærm eller pixelfejl

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Windows softwaren på din Nokia Lumia 640, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Nokia Lumia 640 hos os.