Nokia Mobil Reparation


Reparation af Nokia telefoner i Aalborg

Hos CC-Trading kan vi tilbyde hurtig reparation af din Nokia telefon. Før i tiden var Nokia verdens støreste producent af mobiltelefoner, men med indtoget af Apple iPhone og mange Android telefoner tabte Nokia markedsandel og døde nærmest helt ud og endte faktisk med, at sælge rettigheden til at producere Nokia telefoner, til Microsoft.

I de seneste år er Nokia dog vendt stærkt tilbage og producere nu igen deres egne telefoner.

De er begyndt forfra og har nu droppet Windows phone, som styresystem og bruger nu i stedet, det meget mere udbredte styresystem Android fra Google. De nyeste telefoner hedder blot Nokia 1, Nokia 2, Nokia 3 osv., og hos CC-Trading tilbyder vi selvfølgelig reparation af dem.

Har du spørgsmål til vores Nokia reparationer, kan du kontakte os på:

Tlf: 60 66 96 75   |    info@cc-trading.dk    |    Livechat

Nokia Mobil reparation

Prisliste for Nokia reparationer

Hvem skal skifte skærmen på min Nokia?

Alle reparationer af Nokia mobiltelefoner bliver udført på vores værksted i Aalborg. Vi udfører hvert år mere end 10.000 IT reparationer på værkstedet, så vores teknikere er muligvis de mest erfarne teknikere i Nordjylland. Du kan derfor forvente service og reparationer af aller højeste kvalitet.

De nye nokia telefoner er endu ikke så udbredte, at vi har mulighed for, at ligge på lager med reservedelene. Vi vil derfor i langt de fleste tilfælde være nød til, at skulle bestille reservedelene hjem fra vores leverandør. Dette tager normalt 1-2 hverdage.

Når vi har modtaget de nødvendige reservedele, vil vi kunne udfører reparationen på 1-2 timers tid.

Kan I reparere min Nokia?

Er din Nokia telefon ikke, at finde i vores Nokia reparationsoversigt, så frygt ej.

Vi har et stort netværk af leverandører og kan i langt de fleste tilfælde skaffe reservedele til mange flere Nokia telefoner end dem, som vi angiver i vores oversigt.

Ønsker du derfor et uforpligtende tilbud på reparation af din Nokia telefon, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller kigge ind i vores butik i Aalborg. Så vil vi undersøge mulighederne for, at reparerer din telefon.

Reparation af Nokia telefon