Nokia Lumia tilbehør

Du er her: Mobil TilbehørNokia
Mangler du en ny oplader eller skærmbeskyttelse til din Nokia? Så behøver du ikke lede længere – for hos CC-Trading finder du billigt tilbehør til din Nokia telefon. Vi har altid et stort udvalg af opladere,skærmbeskyttelse og covers til Nokia.

Hos CC-Trading er du sikret lave priser, hurtig levering og god service. Hvis du skal have udført reparation af Nokia, så har vi eget værksted i Aalborg, hvor vores erfarne teknikere hurtigt klarer reparationen for dig.

Nokia Lumia nu til Microsoft Lumia

De klassiske og meget traditionelle mobiltelefoner fra Nokia, der var klassificeret ved et efterfølgende firecifret modelnummer er, desværre for nogen, udgået. Det betød, at Nokia præsenterede en Lumia serie til de nyere SmartPhones, der skulle i direkte konkurrence med konkurrenternes modeller. I den seneste tid har Lumia konkurreret med stærke spillere som Galaxy og iPhone, hvilken har betydet, at de har fået kamp til stregen og tabt en række loyale kunder.

Nokia har nu indgået et samarbejde med Microsoft, og de produktion af mobiltelefoner præsenteres i navnet Microsoft Lumia, hvilket er en deling af Nokia Lumia og Microsoft Windows. Formålet med samarbejdet er at udbyde produkter tilsvarende iPhone og Samsung Galaxy for at generobre markedsandele. Lumia modellerne har lagt på et prisniveau lidt under Apple, Sony og Samsungs SmartPhones, hvilket betyder, at denne SmartPhone ofte indkøbes som den økonomiske løsning. 

Nokia – mobilbranchens førende inden lanceringen af SmartPhones

Nokia stammer fra Finland, og har været én af verdens førende inden for fremstilling af udstyr til mobilt telekommunikation. I 2007 erobrede Nokia 50 % af markedsandel, hvorefter andre store teleudbydere har meldt sin ankomst i branchen. Dette er særligt Apple, der har erobret den største del af markedet, mens andre udbydere som Sony Xperia, Samsung Galaxy og HTC tilmed har meldt sig i konkurrencen. Nokia har efter de mange SmartPhones indtag på mobilbranchen tabt adskillige markedsandele til de tidligere populære og klassiske Nokia telefoner med Symbian styresystemer.

Nokia er kendt for at levere traditionelle stabile mobiltelefoner, der først og fremmest kan foretage opkald og sende sms’er. Disse egenskaber er for mange brugere, de eneste nødvendige, hvorfor loyale brugere af Nokia telefoner stadig efterspørger de stabile og troværdige telefoner. Det kan for mange være helt nostalgisk at gå en gammel Nokia telefon i hånden, fordi den er så mindeværdig. Det kan muligvis hænge sammen med de utallige slag og ture de har fået i jorden – helt uden en synlig skramme. Desværre er det ikke den tendens vi kender fra SmartPhones i dag, der af naturlige årsager kan have en tendens til at krakelere i glasset. Nokia producerede i sin tid en lang række populære modeller som: Nokia 2110, Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 3510, Nokia 6210 og mange andre modeller.