Reparation af OnePlus 1 skærm, batteri, mv.

Hos CC-Trading kan vi tilbyde hurtig og effektiv reparation af OnePlus 1. Vores dygtige og erfarne teknikere har tilsammen mere end 20.000 forskellige IT reparationer bag sig og du kan derfor være sikker på at din OnePlus 1 er i sikre hænder hos CC-Trading.

Skal skærmen skiftes eller trænger din OnePlus 1 til et nyt batteri, så kan vi på vores eget værksted i Aalborg tilbyde hurtig reparation heraf. Læs mere om vores forskellige reparationer af OnePlus 1 herunder:

Reparation af OnePlus One

Ny skærm OnePlus 1

Er skærmen gået i stykker din OnePlus 1, så kan vi på vores værksted udskifte din ødelagte skærm til en ny på et par timer.

Reservedelsskærme til OnePlus 1 er normalt en lagervare på vores værksted og du skal derfor ikke undvære din telefon længere end højst nødvendigt.

Pris: 899,-

Nyt batteri OnePlus 1

Med tiden bliver batteriet i din OnePlus 1 slidt og så kan den ikke længere holde strøm, som da den var helt ny. Er din OnePlus 1 begyndt at knibe med at holde strøm, så kan vi heldigvis hjælpe dig.

Udskiftningen af batteri i OnePlus 1 udfører vi på vores eget værksted på blot et par timer.

Pris: 499,-

OnePlus 1 Fejlfinding

Virker din OnePlus 1 ikke, men du ved ikke hvorfor? Lad vores teknikere tage et kig på den og se om de ikke kan finde fejlen og give et uforpligtende tilbud på en løsning.

Pris: Gratis

Har du brug for en anden OnePlus One rep?

Er dit OnePlus 1 problem ikke nævnt herover, så er alt håbe endnu ikke ude. Vi kan muligvis stadig hjælpe dig og din OnePlus. Tag derfor direkte kontakt til en af vores teknikere via telefon, live-chat eller kom forbi vores butik. Så finder vi ud af om vi kan skaffe lige netop den reservedel som din OnePlus 1 mangler.


Tilbage

OnePlus 1 reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus 1