Reparation af OnePlus 2 skærm, batteri, mv.

Har du været uheldig med din OnePlus 2 og den er gået i stykker, så kan vi hos CC-Trading tilbyde at reparerer den for dig. Er der tale om en skærm eller et dårligt batteri, så står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Alle OnePlus 2 reparationer udføres på vores eget værksted Hadsundvej 70 i Aalborg. Læs mere om vores forskellige OnePlus 2 reparationer herunder:

Se vores udvalg af OnePlus 2 reparationer her

Ny skærm OnePlus 2

Skal skærmen skiftes, så kan vi på vores elektronikværksted skille skille skærm og telefon fra hinanden og installere en ny skærm på din OnePlus 2.

Ved en udskiftning af skærmen mister du ikke dine billeder og kontakter - Men det er dog alligevel altid en god idé altid at have en backup af alle dine vigtige data.

Pris: 999,-

Nyt batteri OnePlus 2

Nye batterier til OnePlus 2 er normalt en lagervare på vores værksted. Vi kan derfor tilbyde en hurtig og effektiv udskiftning af dit OnePlus 2 batteri, hvis din telefon ikke længere kan holde strøm.

Pris: 499,-

OnePlus 2 Fejlfinding

Har du problemer med din OnePlus 2, uden helt at kunne finde ud af hvad problemet er? Overlad den til vores erfarne teknikere, der hurtigt vil kunne finde ud af hvad der er galt og kan give dig et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din telefon funktionsdygtig igen.

Pris: Gratis

Oplever du andre problemer med din OnePlus 2 end dem vi har nævnt herover, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan nemlig godt være at vi kan hjælpe dig alligevel og skaffe de reservedele som din reparation skal bruge.


Tilbage

OnePlus 2 reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus 2