Reparation af OnePlus 3 skærm, batteri, mv.

Har din OnePlus 3 brug for en ny skærm, et nyt batteri eller en anden reparation? Så kan du på denne side læse mere om hvilke OnePlus 3 reparationer som vi tilbyder hos CC-Trading.

Alle vores reparationer udføres på vores eget værksted i Aalborg af vores dygtige teknikere, der tilsammen har mere end IT 20.000 reparationer på bagen. Du kan derfor være sikker på at din OnePlus 3 er i de bedste hænder, når den indleveres til reparation hos CC-Trading. Nedenfor kan du læse mere om hvilke OnePlus 3 reparationer som vi tilbyder:

Se vores OnePlus 3 reparationer her

Ny skærm OnePlus 3

Er skærmen på din OnePlus 3 gået i stykke, så kan vi tilbyde hurtig og effektiv udskiftning til en ny.

Nye skærme til OnePlus 3 er normalt en lagervare på vores værksted, så at skifte skærm på din OnePlus 3, det kan vi oftest klare på blot et par timer og du har skal derfor ikke undvære din telefon længere end højst nødvendigt.

Pris: 1.499,-

Nyt batteri OnePlus 3

Mobilbatterier bliver med tiden slidt og kan derfor ikke blive ved med at holde strøm, i lige så lang tid som da telefonen var ny. Ønsker du igen at få en telefon der ikke skal lades op flere gange i løbet af dagen, så tilbyder vi at udskifte dit OnePlus 3 batteri på blot et par timer. Udskiftningen af dit OnePlus 3 batteri vil blive udført på vores eget IT værksted Hadsundvej 70 i Aalborg.

Pris: 699,-

OnePlus 3T Fejlfinding

Har du problemer med din OnePlus 3T, uden helt at kunne finde ud af hvad problemet er? Overlad den til vores erfarne teknikere, der hurtigt vil kunne finde ud af hvad der er galt og kan give dig et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din telefon funktionsdygtig igen.

Pris: Gratis

Skal din OnePlus 3 bruge en anden reparation?

Har du andre problemer med din OnePlus 3T end dem som vi har beskrevet herover, så kan vi måske være dig behjælpelig alligevel. Kontakt os på telefon, chat, mail eller kom forbi vores butik med din telefon. Så kan vi undersøge om vi kan skaffe lige netop den reservedel som din OnePlus 3T mangler.


Tilbage

OnePlus 3 reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus 3