Reparation af OnePlus 3T skærm, batteri, mv.

På denne side kan du læse mere om hvilke reparationer vi tilbyder til den populære OnePlus 3T. Alle 3T reparationer og udskiftninger af fx. skærm og batteri sker på vores eget værksted, og af vores dygtige teknikere, på Hadsundvej 70 i Aalborg. Hos CC-Trading ved vi hvor vigtig din telefon er for dig, vi bestræber os derfor altid på at udfører alle OnePlus 3T reparationer indenfor blot få timer. Hvilket sikre dig at du ikke skal undvære din telefon længere end højst nødvendigt. Læs mere om hvilke reparationer som vi tilbyder til OnePlus 3T nedenfor:

Find OnePlus 3T reparation og pris herunder

Ny skærm OnePlus 3T

Er skærmen på din OnePlus 3T gået i stykker, så kan vi hurtigt udskifte den for dig. Vi forsøger altid at have nye OnePlus 3T skærme på lager på vores værksted, det sikre dig at vi kan udskifte skærmen på blot et par timer og at du oftest ikke skal vente flere dage på at vi kan få leveret en ny skærm til din telefon.

Pris: 1.499,-

Nyt batteri OnePlus 3T

Efter at være blevet opladet et utal af gange, så kan batteriet i din OnePlus 3T blive slidt og ikke længere holde strøm i ret lang tid. Dette kan heldigvis hurtigt repareres ved at udskifte batteriet i din OnePlus 3T. Ved en udskiftning af batteriet åbnes telefonen op og det gamle batteri bliver udskiftet med et nyt. Alle andre dele af telefonen bliver ikke rørt eller ændret og kontakter og billeder bliver derfor ikke slettet ved en udskiftning af batteriet.

Pris: 699,-

OnePlus 3T Fejlfinding

Har du problemer med din OnePlus 3T, uden helt at kunne finde ud af hvad problemet er? Overlad den til vores erfarne teknikere, der hurtigt vil kunne finde ud af hvad der er galt og kan give dig et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din telefon funktionsdygtig igen.

Pris: Gratis

Skal din OnePlus 3T bruge en anden reparation?

Har du andre problemer med din OnePlus 3T end dem som vi har beskrevet herover, så kan vi måske være dig behjælpelig alligevel. Kontakt os på telefon, chat, mail eller kom forbi vores butik med din telefon. Så kan vi undersøge om vi kan skaffe lige netop den reservedel som din OnePlus 3T mangler.


Tilbage

OnePlus 3T reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus 3T