Reparation af OnePlus 5 skærm, batteri, mv.

Er skærmen på din OnePlus 5 gået i stykker og trænger den til en udskiftning. Så kan vi hos CC-Trading være behjælpelige. På denne side kan du læse mere om hvilke reparationer, og priser, som vi tilbyder til den populære OnePlus 5 telefon. Alle reparationer bliver udført på vores eget værksted i Aalborg, på Hadsundvej 70, af vores dygtige og erfarne teknikere. Du kan derfor være sikker på at din OnePlus 5 bliver lige som ny igen. Vi udfører følgende reparationer på OnePlus 5:

Se vores OnePlus 5 reparationer her

Ny skærm OnePlus 5

Udskiftning af en ødelagt skærm til OnePlus 5 kan vi oftest klarer på et par timer. Nye skærme til OnePlus 5 er oftest en lagervare på vores værksted, hvilket sikre dig en hurtig og effektiv reparation.

Pris: 1.199,-

Nyt batteri OnePlus 5T

Kan din OnePlus 5 ikke længere holde strøm, så kan det tyde på at dit batteri er ved at være slidt. Ligesom med skærmene, så er batterier til OnePlus 5 en vare som vi oftest har på lager. Udskiftningen af dit batteri kan vi derfor udfører på et par timer.

Pris: 899,-

OnePlus 5 Fejlfinding

Har du problemer med din OnePlus 5 uden helt at kunne gennemskue hvorfor, så lad vores erfarne teknikere taget et kig på den for dig. Ved en fejlfinding vil vores teknikere undersøge telefonen og give dig et uforpligtende tilbud på en reparation, der vil få din OnePlus 5 til at virke som ny igen.

Pris: Gratis

Har du brug for en anden reparation til OnePlus 5?

Har din OnePlus 5 andre problemer end dem som vi har en løsning på herover, så frygt ej. Mange gange kan vi være behjælpelige alligevel. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon, live chat eller give os et besøg i butikken. Så kan vi undersøge muligheden for at skaffe de nødvendige reservedele til din telefon hjem.


Tilbage

OnePlus 5 reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus 5