OnePlus 5T Bagcover til OnePlus

OnePlus 5T Bagcover - Sort

Original OnePlus reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: ONE-RES151Pris: 299,00 DKK

(239,20) ekskl. moms


2 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort Bagcover til OnePlus 5T til reparation af Ødelagt Bagcover

OnePlus 5T Bagcover udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din OnePlus igen. Denne reservedel er i Original OnePlus kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til OnePlus 5T.

Ødelagt Bagcover på din OnePlus 5T?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Bagcover kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Ødelagt Bagcover. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din OnePlus-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Bagcover på en OnePlus 5T eller en OnePlus-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af OnePlus 5T Ødelagt Bagcover

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Android softwaren på din OnePlus 5T, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din OnePlus 5T hos os.