Reparation af OnePlus 5T skærm, batteri, mv.

Har din OnePlus 5T brug for reparation, så er du kommet til det rigtige sted. På denne side kan du læse nærmere om hvilke reparationer, som vi tilbyder på OnePlus 5T. Reparationen af din telefon vil foregå på vores eget værksted Hadsundvej 70 i Aalborg, hvor vores dygtige og erfarne teknikere vil tage hånd om din reparation. Vi udfører følgende reparationer på OnePlus 5T:

Find din OnePlus 5T reparation og pris her

Ny skærm OnePlus 5T

Reservedelsskærme til 5T er normalt en lagervare på vores værksted. Vi har derfor mulighed for at udskifte skærmen indenfor blot få timer. 

Pris: 1.499,-

Nyt batteri OnePlus 5T

Ligesom med skærmene, så er OnePlus 5T batterier også normalt en vare som vi har på vores lager. Udskiftningen kan vi derfor klarer på et par timer. 

Pris: 899,-

OnePlus 5T Fejlfinding

Er der noget galt med din telefon, men kan du ikke helt lokalisere hvad fejlen er? Så overlad den til vores erfarne teknikere; med deres mere end 10.000 reparationer, har de set det meste. De kan derfor hurtigt finde frem til hvad der er galt og give dig et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at løse.

Pris: Gratis

Har du brug for en anden OnePlus 5T reparation?

Er den reparation som din telefon mangler ikke nævnt herover, så er alt håb endnu ikke ude. Vi reparerer en bred vifte af andre fejl og skader også. Vi kan være heldige at kunne få fat i reservedele til lige netop den reparation som din OnePlus har brug for. Tag derfor direkte kontakt til vores teknikere os på telefon eller via vores live-chat her på siden.


Tilbage