OnePlus 6 LCD og digitizer | Display til OnePlus

OnePlus 6 midnight black LCD og digitizer med ramme

Skærm med ramme til OnePlus 6

Se produktspecifikationer

Varenummer: ONE-RES124Pris: 1.499,00 DKK

(1.199,20) ekskl. moms


4 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort OnePlus 6 reservedel til udskiftning af LCD og digitizer | Display

OnePlus 6 LCD og digitizer | Display udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din OnePlus igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til OnePlus 6.

Smadret skærm eller pixelfejl på din OnePlus 6?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne LCD og digitizer | Display kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Smadret skærm eller pixelfejl. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din OnePlus-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte LCD og digitizer | Display på en OnePlus 6 eller en OnePlus-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af OnePlus 6 Smadret skærm eller pixelfejl

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Android softwaren på din OnePlus 6, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din OnePlus 6 hos os.