Reparation af OnePlus X skærm, batteri, mv.

Hos CC-Trading har vi mange års erfaring med reparation at telefoner og OnePlus X er ingen undtagelse. Vi kan derfor tilbyde dig hurtig og effektiv reparation af din OnePlus X, uanset om den har brug for en ny skærm, et nyt batteri eller det blot er styresystemet der er gået i hårknude. Alle OnePlus X reparationer bliver udført på vores eget værksted. Du er derfor sikret en hurtig reparation, der gør at du oftest kan få din telefon tilbage allerede samme dag. Herunder kan du se hvilke reparationer vi tilbyder til OnePlus X:

Find din OnePlus X reparation og pris her

Ny skærm OnePlus X

Er skærmen gået i stykker på din OnePlus X, så kan den hurtig skiftes på vores værksted. Vi forsøger altid at have nye skærme på lager til OnePlus X, hvilket gør at du ikke skal vente på at vi kan bestille en ny skærm hjem til dig.

Pris: 1.499,-

Nyt batteri OnePlus X

Kan din OnePlus X ikke holde strøm? Så trænger den højst sandsynligt til et nyt batteri. Det kan vores teknikere heldigvis hurtigt udskifte på vores værksted i Aalborg. Indlever derfor blot din OnePlus X i vores butik, så skifter vi dit batteri indenfor få timer.

Pris: 899,-

OnePlus X Fejlfinding

Ved du ikke hvad din OnePlus X fejler, men den vil bare ikke som du vil? Indlever den i vores butik i Aalborg, så undersøger vi den og giver dig et uforpligtende tilbud på en løsning der vil få din telefon til at fungere som ny igen.

Pris: Gratis

Er der noget andet gået i stykker på din OnePlus X?

Oplever du andre problemer med din OnePlus X end dem vi nævner herover? Så kan vi måske stadigvæk være dig behjælpelig. Kontakt os på telefon, chat eller kom forbi vores butik med din telefon; så tager vi et kig på den og ser om vi ikke kan finde en løsning.


Tilbage

OnePlus X reparation i Aalborg
Reparation af OnePlus X