Opkøb af mobil, tablet og bærbar

Du er her: ReparationOpkøb
Sælg dine gamle iPhone, iPad, computer eller anden enhed. Har du en gammel eller defekt smartphone eller computer, som du overvejer at skaffe dig af med? CC-Trading opkøber iPhone, iPad og andre enheder, så hvis din mobil eller tablet bare ligger og samler støv hjemme i skuffen, så kig forbi én af vores butikker og gør en god handel.

Sælg din mobiltelefon
Har du udskiftet eller overvejer du, at udskifte din smartphone tilbyder CC-Trading at købe den. Vi sørger for, at alle dine data bliver slettet fra din smartphone inden den bliver solgt videre. Dette gør vi, da vi vægter kundernes private data meget højt.
Vi opkøber alle smartphones.

Sælg din tablet
Har du udskiftet eller overvejer du, at udskifte din tablet tilbyder Cc-trading at købe den. Vi sørger for, at alle dine data bliver slettet fra din tablet inden den bliver solgt videre. Dette gør vi, da vi vægter kundernes private data meget højt.
Vi opkøber alle tablets.

Har du en gammel eller defekt computer til at stå?
Din gamle computer kan stadig være penge værd. Hos CC-Trading tilbyder vi at give et tilbud på din gamle computer, hvad enten den er defekt, eller den bare er blevet for langsom. Vi geninstallerer, renser, og reparerer din gamle pc, så en ny ejer, kan få glæde af din gamle computer.

Geninstallation
Hvis du ikke ønsker, at CC-Trading skal genbruge din gamle harddisk, skal du blot oplyse dette. Så sørger vi for, at den gamle harddisk bliver destrueret. Alternativt geninstallerer vi din computer, så alle dine gamle data er slettet inden den nye ejer, overtager computeren. Dette gør vi, da vi vægter kundernes private data meget højt.
Beskrivelse Vejl. Pris
Opkøb af brugt eller defekt iPhone X
Kontakt os
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 8, iPhone 8 Plus
1.000,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 7, iPhone 7 Plus
700,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 6S, iPhone 6S Plus
500,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 6, iPhone 6 Plus
400,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone SE
300,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 5, 5C, 5S
100,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPhone 3G/3GS/4/4S
0,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad Pro 9,7", iPad Pro 12,9"
1.200,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad Air 2
700,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad Air
500,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad Mini 4
600,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad mini 3
400,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad Mini 1, iPad mini 2
250,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad 4
200,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt iPad 2, iPad 3
0,00 DKK
Opkøb af brugt eller defekt Samsung Galaxy
Kontakt
Opkøb af brugt eller defekt Sony Xperia
Kontakt
Opkøb af brugt eller defekt Huawei
Kontakt
Opkøb af brugt eller defekt Nokia Lumia
Kontakt
Anden SmartPhone eller tablet
Kontakt
Computer, MacBook og iMac
Kontakt
Det kræves, at din aktiveringslås er frakoblet din enhed inden et salg af din Apple enhed. Er du i tvivl om din iPhone eller iPad er låst, så klik her og slå den op på enhedens IMEI nummer.

Kom ind forbi en af vores butikker og få et godt uforpligtende tilbud på din gamle computer.
 

iCloud lås ved Apple

Apple har heldigvis af sikkerhedsmæssige årsager sat en lås på deres iPhone og andre enheder som iPad, iMac og MacBooks. Derfor er det afgørende ved et opkøb, at telefonen ikke er låst med Find my iPhone, som er en sikkerhedsfunktion, der er installeret på Apples enheder. En iPhone kan således være spærret med ”Find my iPhone”. Dette kan nemt og enkelt deaktiveres, og vil være nødvendigt for at sælge din iPhone til CC-Trading.

Hvis din iCloud konto er blevet glemt, kan denne genaktiveres eller nulstilles gennem Apples kundeservice. Dette kræver dog, at du er i besiddelse af en kopi af købskvitteringen. Apple kan kontaktes direkte på telefon 70102007. Alternativt kan vi foretage håndteringen heraf mod et betalingsgebyr på kr. 299. Vores behandlingstid kan desværre være op til 10 hverdage.

En bruger kan selv slå Find my iPhone fra ved at gøre følgende:

• Enheden bør være slukket.

• Login ind på iCloud.com med dit Apple id

• Tryk på Find my iPhone/Find my iPad

• Klik herefter på "Alle enheder”, og vælg efterfølgende den enhed, der skal fjernes.

• Tryk på krydset ud fra enheden og fjern denne fra kontoen.

• Tryk IKKE slet iPhone eller iPad, da dette blot vil spærre enheden.

Du kan slå din iPhone, iPad eller anden enhed op til www.icloud.com/activationlock ved at indtaste serienummeret på din Apple enhed. På Apples iPhones står IMEI-nummeret typisk i bunden på bagsiden af telefonen, hvilket også gør sig gældende for iPads. Alternativt vil serienummeret ofte kunne aflæses på den indvendige side af SIM-kortholderen i telefonen eller iPad’en.Har du problemer med at frakoble din iCloud lås på din enhed, kan du eventuelt tage kontakt til vores kundeservice, der vil kunne guide dig telefonisk, på chat eller mail. Vi har ligeledes en guide til at frakoble Find my iPhone med grafiske visninger.

Sådan slår du Find my iPhone fra din Apple enhed. Se vores vejledning til deaktivering af iPhone lås her