Optagerboks (Harddiskoptager)

Otagerboks. Med en DVR eller NVR boks sikres bevismateriale overfor forsikringsselskab eller politiet, da denne optagerboks lagrer video overvågningsoptagelser. Ved at montere en harddisk i optageren, vil der kunne lagres fra de forbundne overvågningskameraer. Harddiskoptager kan fås med 4, 8, 16 og 32 kanaler. Det vil sige med tilhørende op til 4, 8, 16 eller 32 kameraer. Harddiskoptageren forkortes enten NVR (Netværks videooptager) eller DVR (Digital videooptager).

Boksen kan tilkobles en eller flere skærme ved hjælp af en video splitter. Denne kan ligeledes købes hos CC-Trading med prisgaranti. Ved køb af overvågning anbefaler vi at kontakte os på mail eller telefon for at få gratis rådgivning inden købet.

Prisgaranti:
CC-Trading garanterer, at denne varegruppe ikke findes billigere andre steder. Hvis varen findes billigere, giver vi boksen til den fundne pris plus et gavekort på 10 % i yderligere rabat.
NVR harddiskoptager Netværksoptager 8-kanals NVR

Netværksoptager 8-kanals NVR

Lager | 6 stk.

Pris 6.999,00 Nu 5.499,00 DKK

(4.399,20)ex moms

Vare nr: CDV105
NVR harddiskoptager Netværksoptager 16-kanals NVR

Netværksoptager 16-kanals NVR

Lager | 17 stk.

Pris 7.499,00 Nu 6.999,00 DKK

(5.599,20)ex moms

Vare nr: CDV106

NVR eller DVR – hvad skal jeg vælge?

Kort fortalt, NVR som er en forkortelse af netværksoptager, skal anvendes til digital videoovervågning, hvor der anvendes netværkskabler. En NVR boks er en naturlig netværksudvikling af DVR optageren, hvorfor en NVR altid bør foretrækkes, hvis det er muligt til det nuværende system.
En DVR optager kan derimod med fordel vælges til analoge systemer, hvor der er trukket BNC kabler mellem overvågningskamera og optager. En DVR boks kan ofte foretrækkes, hvis der prioriteres økonomiske løsninger, da prisniveauet ligger forholdsvis lavt set i forhold til netværksoptageren.

Hos CC-Trading er vi eksperter i videoovervågning, og vi har forhandlet videoovervågning til private og virksomheder i mange år. Vi har derfor også et stort udvalg af både komplette overvågningssæt og tilbehør til videoovervågning. Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af forskellige harddiskoptagerbokse til videoovervågning her på siden.

Hvilken DVR optagerboks skal jeg vælge?

Hvis du køber et komplet overvågningssæt hos os, så er optagerboksen til systemet allerede inkluderet – men du kan naturligvis også tilkøbe optagerboksen for sig. Vi har harddiskoptagere i forskellige størrelser, der kan lagre dine optagelser fra overvågningskameraerne.

Når du er på udkig efter en optagerboks til videoovervågning, så skal du først og fremmest undersøge, hvorvidt du skal købe en NVR eller DVR optager samt efterfølgende vurdere hvor mange overvågningskameraer, der kan tilsluttes boksen. Hos CC-Trading finder du optagerbokse med op til 32 overvågningskameraer tilsluttet – men for den mest almindelige bruger, vil tilslutning af fire til otte overvågningskameraer oftest være nok.

Dernæst kan det være en god ide at undersøge, hvilken slagsoutput DVR optagerboksen har. Hos os kan du finde optagerbokse med både VGA- og HDMI-output, der sikrer tilslutning til de fleste skærme og monitors. En netværksoptager vil altid have en HDMI, da dette er nutidens standard videooverførsel. Der vil dog stadig være en VGA-indgang, hvilket betyder, at der tilmed er mulighed for at tilslutte en gammel computerskærm eller fjernsyn – fremfor at skulle købe dyre monitors til videoovervågning.

Hvor meget plads skal jeg bruge på min optagerboks?

Med en DVR optagerboks fra CC-Trading har du selv mulighed for at vælge, hvor stor harddisken skal være. Det mest almindelige er at vælge en DVR optagerboks med en harddisk på 500 GB, da det giver fint med plads tiloptagelser. Denne vil kunne lagre i ca. 3-4 uger. En DVR optagerboks optager automatisk over de ældste optagelser, når harddisken er fuld – så du skal altså ikke være bekymret for, at dine optagelser lige pludselig ikke bliver lagret.

Omvendt vil det være oplagt at montere en 2 TB harddisk i en netværks harddiskoptager til videoovervågning, da der også er tale om større professionelle kamerasystemer. Billedeoptagelserne fylder mere af naturlige årsager, da kvaliteten og opløsningen er langt bedre, hvorfor der selvsagt til større krav til kapaciteten på harddisken. 

 

Hvis du har mange overvågningskameraer tilsluttet den samme boks – og dermed overvåger et stort areal – så kan det godt betale sig, at vælge en optagerboks med en større harddisk.