Overvågningskamera

Overvågningskamera i alle prisklasser. Her findes både billige overvågningskamera, til dit hjem eller erhverv, i god kvalitet samt vores Pro-udgaver i den allerskarpeste HD-kvalitet. Vi specialiserer os i at sælge overvågningsudstyr, og tilbyder både overvågningskamera indendørs og udendørs i såvel farve som sort/hvid. Vi sælger kvalitetsovervågning til lave priser.

Til kameraerne har du også brug for en harddiskoptager. Er du endnu ikke i besiddelse af denne, vil disse fremgå under kategorien optagerboks. Du vil også være muligt at undgå alt besværet ved at klikke under vores færdiglavede komplette sæt. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge for at dække dit behov for videoovervågning, så sidder vi altid klar til at betjene dig.

CC-Trading garanterer, at vores overvågningskameraer ikke findes billigere andre steder. Hvis disse findes billigere, giver vi kameraet til den fundne pris minus 10 % yderligere rabat.

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)

CC-Trading i Aalborg (Vejgaard) er din faste partner, når du skal finde og købe videoovervågning af høj kvalitet. Vi er specialister i videoovervågning, og har udstyret mange private hjem samt virksomheder med komplette overvågningssæt. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter og udvalg.

Hvordan vælger jeg det rigtige overvågningskamera?

Det kan være lidt af en jungle at kigge på videoovervågning, da det med vrimler med forkortelser og begreber. Det er heldigvis ikke så kompliceret, når man først får forståelse for, hvad alle de forskellige forkortelser og begreber betyder. I det følgende kan du derfor læse en kort guide til, hvad du skal kigge efter, når du skal købe videoovervågningskameraer.

Det væsentligste at kigge efter, er hvilken opløsning overvågningskameraet har. Denne opløsning fortæller nemlig noget om, hvilken billedkvalitet du kan forvente fra dit overvågningskamera. Det er samme princip, der gør sig gældende, når du eksempelvis kigger på nyt TV eller ny computer. Som udgangspunkt kan du regne med, at den højeste opløsning også giver det bedste billede. Man vurderer typisk kvaliteten på overvågningskameraer ved at kigge på kameraets TV-linjer eller Mega pixels – og her gælder ’jo mere, jo bedre’.

Hvis du er udkig efter overvågningskameraer til din private bolig eller garage, så behøver du ikke nødvendigvis at købe det overvågningskamera, der har den bedste og højeste opløsning. Her kan vi anbefale, at du investerer i et overvågningskamera med 420-520 TV-linjer, hvis det økonomiske aspekt vægtes. Et sådant kamera giver et overordnet fint billede. Hvis du derimod skal overvåge store arealer eller afstande, så er et overvågningskamera med højere opløsning at foretrække. I denne forbindelse kan vi anbefale et overvågningskamera med 700 TV-linjer eller mere, hvis disse skal tilsluttes at analog overvågningssystem. Denne løsning er aktuel for den semi-professionelle bruger. Ønskes derimod en hel klar billedeoptagelse på niveau med TV-billederne vi ser fra de nye fladskærms-tv, så anbefales helt klar HD videoovervågning. Disse giver fantastiske optagelse i digital kvalitet som kan sammenlignes med de normale TV-billeder. Denne løsning vil være relevant for brugeren, der ikke vil gå ned på kvalitet. Husk også, at hvis du skal lagre dine optagelser, har du brug for en harddiskoptager. Se vores harddiskoptagere her.

Hvor mange overvågningskameraer skal jeg bruge?

Det kan vi naturligvis ikke komme med et endegyldigt svar på, men som udgangspunkt har private brug for to-fire overvågningskameraer – hvorimod større virksomheder kan have bruge for mere end 10 overvågningskameraer. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os, så vi kan indgå i en dialog omkring dine behov.

Husk at CC-Trading altid har prisgaranti på videoovervågning– vi er de billigste!