Printer - blækpatroner & toner

Vi sikre, at du kan få billig printerblæk af høj kvalitet til enhver printer. Uanset om du har en HP, Lexmark, Brother, Canon eller et helt andet mærke, så har vi både originale og kompatible blækpatroner. Vores kompatible printerpatroner er væsentligt billigere end de originale - hvilket ikke betyder du til tider kan købe flere farvepatroner billigere end én original farvepatron. For at gøre det nemt for dig, at handle ét sted, så har vi selvfølgelig prisgaranti på vores produkter.

Har du ikke en blækprinter, men en laserprinter så fortvivl ikke. Vi forhandler toner til OKI, Epson, Samsung og alle de andre kendte mærker. Igen har vi såvel originale og kompatible printertoner. Med vores prisgaranti sikre vi, at du får de billigste printertoner i Danmark.

Bestiller du inden kl. 16.00 på hverdage, afsender vi din ordre samme dag. CC-Trading er således dit effektive og billige alternativ til almindelige forhandlere af udstyr til din printer.

Samme kapacitet og kvalitet til en langt lavere pris

Hos CC-Trading sælger vi både originale og kompatible (uoriginale ) blækpatroner og tonere til enhver printer. De kompatible indeholder samme forbrugsstof som de originale, men sælges til en lavere pris, da disse er importerede produkter. Den største forskel på de kompatible og de originale printerpatroner er praktisk talt, at der ikke er et af de kendte producenters logo på printet på kassen du modtager lasertoneren eller blækpatronerne i. For CC-Trading er det vigtigt, at de kompatible tonere er af samme kvalitet som de originale. Derfor sælger vi kun toner der er produceret med den samme teknologi og nøjagtig de samme specifikationer, som producenternes originale blækpatroner og toner.

Er du stadig i tvivl om du skal købe kompatible blækpatroner til din printer? Så læs mere herom i vores blogindlæg Forskellen på originale og kompatible blækpatroner.

Stort udvalg af blækpatroner og toner

Vores sortiment af printerblæk og toner indeholder over 2.000 produkter og langt de fleste er altid på lager og kan vi typisk levere ordre fra dag til dag. Vores sortiment indeholde patroner og toner til Brother, Canon, HP, Lexmark, Dell, Samsung, OKI, Epson, Kyocera og mange andre modeller. Bestiller du hverdage inden kl 16.00, så afsender vi din ordre samme dag. Kan du ikke finde toner eller blæk til lige præcis din printer, så kontakt os på telefon eller mail, eller kom ned forbi vores butik i Aalborg, så kan vi sammen finde en løsning.