Printerpatroner

Du er her: PrinterPrinterpatroner
Printer patroner til nettets bedste priser. Køb dine blæk patroner til din printer hos CC-Trading. Vi har en kæmpe udvalg af blæk til din printer - vi udbyder printerpatroner til over 3.000 printere. Se vores store sortiment til blandt andet HP, Canon, Brother, Lexmark, Epson og mange flere.

Ekstra blæk til en billigere pris - lyder det for godt til at være sandt?


Kompatible printerpatroner - mere blæk og i samme høje kvalitet! Den er god nok. Hos CC-Trading sælger vi printerpatroner til billige priser, så du undgår at betale summer på størrelse med selve printerens pris hver gang blækket skal opfyldes. Der har tidligere været spået tvivl om brugen af kompatible, uoriginale, genopfyldte printerpatroner, men denne forestilling vil ikke være til stede efter brugen af CC-Tradings kompatible printer patroner. Vores sortiment af blæk til printeren er af så høj kvalitet, at vi kører med en fuld tilfredsheds garanti eller pengene tilbage.

Stadig ikke overbevist?

Vi sælger naturligvis også originale blækpatroner til din printer. Så hvis du ønsker netop den printerpatron som medfulgte til printeren, så vælg din printer eller blækpatron på vores side, og vælg herefter den originale blækpatron, som passer til printeren.




  Sådan finder du din printerpatron

  Vi oplever, at mange kunder er i tvivl om, hvilken blækpatron, der skal installeres i deres printer. Derfor har forbrugerne en forventning om, at de kan søge online på eksempelvis en HP blækpatron eller dukke op i vores butik for at bede om en printerpatron til en Canon printer. Blækpatronerne er nemlig delt ind således, at de har et modelnummer ud over selve mærket som i printerbranchen typisk er HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, DELL og lignende.

  Når dækslet i printeren åbnes, hvori patronerne skal udskiftes, vil det typisk være muligt at aflæse et modelnummer på forbrugsstoffet. Det gælder både i tilfælde med blækpatroner eller lasertonere. Det kan eksempelvis være en HP patron, som har modelnummeret 302. Derfor har vores kundeservice meget nemmere ved at finde den korrekte blækpatron til dig, da vi så har en idé, hvilken type blæk, der sidder i din printer. Det kan også gøre søgningen på vores hjemmeside mere overskuelig, da dette kan indikere, hvilken printerpatron til printer du har brug for. Kender du ikke nummeret på selve din blækpatron, så kan det også være behjælpeligt med et modelnummer på selve printerenheden.

  Kender du modelnummeret på din printer, kan du benytte dig at vores udarbejdede database, hvor det er muligt at slå din printermodel op. Det forholder sig således, at der er produceret et langt større antal printermodeller end blækpatroner, hvorfor én blækpatron passer til flere printere. Vi har forsøgt at samle alle printerne i en database, hvor det er muligt at opslå din printer og efterfølgende få oplyst, hvilken blækpatron, der er kompatibel med printeren. Derfor kan du nemt og enkelt finde dig blækpatron hos CC-Trading og efterfølgende bestille den til levering i postkassen den efterfølgende dag. Vi er bevidste om, at blækpatronen mangles, når den skal bruges allermest. Derfor kan du forvente, at vi afsender din ordre samme dag, hvis den bestilles inden klokken 16.

  Flere patroner til én printer? Her får du svaret på forvirringen

  Der kan findes flere årsager, at flere blækpatroner dukker op, hvis du slår din printer op i vores eller andres printerdatabaser. Én årsag kan være, at patronerne eksempelvis findes i en almindelig udgave rent størrelsesmæssigt. Disse printerpatroner benævnes ofte med et XL efter modelnummeret. Dette gør sig primært gældende for HP-serien, hvorimod de hos Brother, Canon og Epson er døbt med andre modelnumre. Det gør sig eksempelvis gældende med Canons printerpatron 510, som er en sort blækpatron, der tilmed findes i en 512-udgave, som fysisk udgør samme størrelse – dog er denne patron udstyret med mere blæk, hvorfor den har en større kapacitet og dermed kan udskrive flere sider.

  En anden årsag kan være, at der til selvsamme printer er to forskellige farvepatroner, som modsat ovenstående har forskellig funktion. Dette gør sig oftest gældende i maskiner, der er velegnet til print af billeder på fotopapir. Et eksempel herpå kan være, at HPs printerpatron nummer 343 kan erstattes af nummer 348. De er begge farvepatroner, men 348-udgaven er specielt velegnet til print af flotte farvebilleder på et fotopapir.

  Et andet forvirringsmønster kan bestå i, at hver enkelt farvepatron i nogle tilfælde kan benævnes med et unikt modelnummer. Dette gør sig eksempelvis gældende for Epson, hvor de benævner T1281 (Sort), T1282 (Cyan), T1283 (Magenta) og T1284 (Yellow). Omvendt kan man opleve andre printerproducenter, der benævner deres patron med modelnummeret 364 efterfulgt af en farvebetegnelse, så blækpatronen eksempelvis hedder HP 364 Cyan, HP 364 Yellow og så videre.