Tilbage til toppen

Kundeservice tlf. 60 66 96 75
Prisgaranti på alle varer
Modtag næste hverdag, bestil før kl. 16:00

Reparation af iPhone, mobil og computer

Du er her: Reparation
CC-Trading i Vejgaard nær Aalborg kan udføre reparation af iPhone og iPad. Typisk tager en reparation kun 30 minutter, hvis din telefon eller tablet skal udskiftet glas, fordi skærmen er smadret. Kig forbi én af vores butikker, og lad os fikse dine reparationer af enten iPhone eller iPad på kort tid.

Vi reparerer bl.a. følgende iPhones

Har du ikke en iPhone, så fortvivl ikke. Vi kan også udføre Samsung Galaxy reparation på vores værksted i Aalborg. Generelt er Samsung reparation lidt dyrere end iPhone reparation, fordi selve reservedelen er langt højere end på Apples produkter. Dette samme er gældende for reparation af HTC, LG, Sony og Nokia - dog ligger disse reparationer af skærme typisk i et lavere prisleje end en Samsung reparation. Fælles for alle vores reparationer er, at vi udfører dem på vores eget værksted i Aalborg til yderst konkurrencedygtige priser. Vi vil være billigst!

På vores værksted i Aalborg foretager vi:
Reparation af Samsung Galaxy - se priser her
Reparation af HTC - se priser her
Reparation af Nokia - se priser her
Reparation af LG - se priser her
Reparation af Sony Xperia - se priser her
Reparation af Apple iPad - se priser her
Reparation af Apple iPhone - se priser her
Reperation af Apple Watch - se priser her

Reservedele på eget lager = kort ventetid
Vi har et stort lager af reservedele, så vi har altid dele på lager til din Smartphone. Skulle det ikke være tilfældet, så har vi altid alternativer, hvilket betyder, at vi kan få reservedele til telefoner hjem indenfor 24 timer. CC-Trading sælger også reservedele til privat og erhverv, så derfor vil du også kunne købe dele til iPhone, iPad, Samsung, HTC, Sony, LG eller hvilken telefon du ellers behøver reservedele til.

Egne uddannede teknikere
Hos CC-Trading har vi uddannede teknikere med mange års erfaring, der blandt andet bevirker, at eksempelvis din iPhone reparation foretages hurtigt og med en kvalitet og service i top! Vi sætter en dyd i at tilfredsstille vores kunder, så derfor kan du altid forvente hurtig, men kvalitetsservice hos CC-Trading, så du ikke skal undvære din iPhone i længere tid.

Mobil reparation Aalborg

Få foretaget en mobil reparation hos CC-Trading i Vejgaard, som er beliggende nær Aalborg i Nordjylland. Vejgaard afdelingen er placeret mellem centrum af Aalborg og den østlige del af byen, hvor butikken med tilhørende værksted er placeret på den lange vej, der går igennem bydelens centrum. Den præcise adresse er CC-Trading ApS, Hadsundvej 70, 9000 Aalborg, Denmark. Der findes parkeringspladser til butikken lige foran døren samt i virksomhedens baggård.

Har du problemer med at finde os, så læs med her. Vi har butikker i Vejgaard i nærheden af Aalborg. CC-Trading har parkering lige uden for butikken, så du ikke skal bruge tid på at lede efter en ledig parkeringsplads. Dette er gældende for begge vores butikker. Se billeder og mere via links nedenfor:
Reparation hos CC-Trading Vejgaard ved Aalborg - se mere her.