Du er her: Reparation

Mobil og tablet reparation i Aalborg

Mobil reparation og tablet reparation på eget værksted i Aalborg. Vi har altid en erfaren reparatør klar til reparation af elektronik. Vi har fuld forståelse for, at du ikke vil undvære din telefon eller computer længere end højst nødvendigt – og vi kan ofte reparere din enhed samme dag.

 

Vores hold af teknikere har stor erfaring med reparation af mange forskellige elektroniske enheder – og vi kan som udgangspunkt give dig et bud på varens defekt, allerede mens du står i butikken. Vi kan ligeledes give dig en pris på reparationen, så du kan få en fuldt funktionsdygtig iPhone eller iPad hurtigst muligt.

Vi reparerer både mobil, tablet og computer af alle slags som fx iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC, Nokia, LG, ASUS, Huawei, Sony og MacBooks.

Alle reparationer bliver udført på eget værksted i Aalborg af vores erfarne teknikere.

Billig reparation i Aalborg

Vi har efterhånden tilbudt billige reparationer på elektronik i mange år, og vi har samlet den nødvendige erfaring, der kræves, når din smartphone eller bærbare computer skal fikses i en fart. Da vi startede CC-Trading, tilbød vi kun reparation af iPhone og udskiftning af skærm – men idag har vi kompetencerne til at reparere de mest gængse smartphones, tablets og bærbare computere.

Vi er fortsat blandt de førende og foretrukne reparatører af iPhone og iPad i Aalborg, og vi er glade for at kunne servicere så mange kunder på daglig basis. Vi tilbyder udskiftning af stort set alle komponenter i din iPhone – lige fra udskiftning af skærm til højtaler til bagcover. Vi kan servicere alle modeller af iPhone, og vi kan gøre det til skarpe priser. Hvis du gerne vil have udført en reparation af din iPhone, så kan du kontakte os per e-mail eller telefon, eller du kan fange os i vores butik.

CC-Trading tilbyder endvidere reparation af din Samsung og reparation af din HTC smartphone i Aalborg. Vi er blandt de få butikker i Aalborg, der tilbyder reparation af Samsung og HTC, og vi har stor erfaring med servicering af begge mærker. Uanset om du måtte have ødelagt din skærm, dit batteri eller noget lignende, så kan du finde reservedele – og få dem skiftet ud – hos CC-Trading.


Tal med en medarbejder over telefon

Føler du dig bedst tilpas ved tale med en medarbejder direkte i telefonen, så kan den bedste mulighed for at bestille en IT reparation i Aalborg foregå ved, at ringe op til vores kundeservice. Hos CC-Trading har vi ét hovednummer og flere direkte telefonnumre til medarbejdere i butikken. Vi har vores afdeling i Vejgaard: Butik med tilhørende mobil, computer og elektronik værksted samt hovedlager. Denne afdeling med mobil og computer værksted nær Aalborg kan fanges direkte på telefonnummer 60 66 96 78.3. Webshop: Online shop med et hav af produkter inden for elektronik og IT. Vores webshop medarbejdere kan kontaktes direkte på 60 66 96 21. Søger du en bestemt medarbejder, kan du finde vedkommendes direkte nummer på vores hjemmeside under fanen medarbejdere. Det er ikke nødvendigvis en nødvendighed, at booke en tid til reparation i forvejen. Du vil typisk kunne gå direkte ind i vores butikker, og få din SmartPhone retur på ca. 30 minutter.


Bestil tablet, computer eller mobil reparation over E-mail

E-mail kommunikation er et undervurderet interaktionsmedie, når det kommer til deling af informationer og lignende. Vi henviser utrolig mange kunder til enkelte sider på vores hjemmeside, hvor vedkommende har mulighed for at læse mere om specifikke emner omkring eksempelvis en reparation af computer i Aalborg. Vi forsøger altid at besvare kundens henvendelse bedst muligt, hvorefter vi gerne giver et link til kunden om, at vedkommende eventuelt kan læse mere på følgende side. Skulle dette ikke være tilstrækkeligt, sidder vi naturligvis klar til at give det endnu et forsøg. E-mail som bookingredskab i forbindelse med en mobil eller computer reparation kan eksempelvis anvendes med fordel, hvis der søges en sjælden reparation, der ikke er offentlig tilgængelig på vores eller konkurrenters hjemmeside. Hos CC-Trading besvares mail typisk i hverdage mellem kl. 8.00 til 17.00. Husk du kan finde mailadressen på en bestemt person i CC-Trading eller afdeling under fanen ”Medarbejdere” på vores hjemmeside.


Sådan booker du over Facebook

Mange brugere er bekendt med Facebook, og mange anvender det sociale medie til at kommunikere med venner, veninder, sports- og klassekammerater, kollegaer og ikke mindst til at arrangere sociale begivenheder. Folk kan inviteres til grupper og begivenheder, hvor der altså kan kommunikeres med hinanden. Disse fordele anvendes også af CC-Trading, hvor vi ønsker at være tæt på vores kunder. Du kan skrive direkte til vores indbakke på vores Facebookside, og herefter forvente et hurtigt svar. Du kan forhøre dig om, hvorvidt vi har en reservedele på lager til at udføre din reparation eller lignende. Vi forsøger at besvare alle henvendelser inden for en time. Vores Facebookside har ikke decideret åbningstider, men forsøger dog at strække os mod at besvare alle henvendelser inden for kort tid – også i weekenden og på helligdage. Du kan besøge vores Facebookside på www.facebook.dk/cctradingaalborg.


Lav en reparationsaftale over Live-chat

Er du allerede inde på CC-Tradings side, men har problemer med at finde, hvad du søger? Du kan med fordel kontakte os direkte på vores Live-chat, som er et lille modul, der er placeret i bunden af højre side på din computerskærm. Du vil komme i direkte kontakt med vores kundeservice medarbejder, som kan vejlede dig i en reparation eller i et helt andet emne, der vedrører siden, hvis dette ønskes. Vi tager gerne imod en reparationsaftale direkte på vores live-chat, hvor vores kundesupporter kan gøre teknikerne opmærksomme på, at en kunde kommer med en given model på det ønskede tidspunkt. Book reparationstid hos CC-Trading i Aalborg, og vær sikker på, at du eksempelvis kan få repareret din iPhone på kun 10-15 minutter.


iPhone reparation

De fleste har prøvet at smadre skærmen på sin iPhone - det er irriterende, forstyrrende og ikke særlig pænt. CC-Trading tilbyder iPhone reparation i Aalborg til Danmarks billigste priser. Vi reparerer skaden på din iPhone uanset omfang eller model. Derfor kan du altid henvende dig til os, hvis du har en skade på din iPhone, du vil have lavet. Vi reparerer ikke kun smadrede skærme, men behandler også ødelagte bagcovers og andre defekter. Vores professionelle ansatte forsøger altid, at finde den bedste løsning til den mest fordelagtige pris. Vi udskifter glas og display til de billigste priser i landet. Hvis din iPhone har en defekt funktion, som du ikke ved, hvor stammer fra eller hvordan den behandles, kan du kontakte os på telefon 60 66 96 75. Vi lytter til, hvad du oplever af problemer med din iPhone og giver et uforpligtende tilbud. Vi behandler alle henvendelser inden for 12 timer og er sikre på, vi kan løse dit iPhone-problem.


iPad reparation

iPad’en har taget verden med storm. Apples vidunder efterspørges både af børnefamilier, unge studerende, undervisere i folkeskolerne og meget andet. Fælles for alle gøremålene er, at en skade kan ødelægge en hel dag, en hel uge eller endnu værre. En iPad er meget sårbar overfor slag, hvorfor skærmen har det med at krakelere på enheden. Derfor kan en skærmreparation på iPads ofte være nødvendigt. Vi reparerer iPads på egne værksted, hvorfor reparationstiden er langt lavere en på større servicecenters. Vores iPad reparationer foretages af egne teknikere, med egne reservedele på eget reparationsværksted. Derfor er ikke både hurtigheden et præferenceparameter udover det sædvanlige – også prisen er presset helt i bund, da der ikke forekommer ekstraomkostninger til mellemled, hvilken ofte gør sig gældende i branchen. Hos CC-Trading yder vi garanti på alle reparationer, hvorfor servicen ligeledes ligger på et højt niveau.


iCloud lås ved Apple

Apple har heldigvis af sikkerhedsmæssige årsager sat en lås på deres iPhone og andre enheder som iPad, iMac og MacBooks. Derfor er det afgørende ved et opkøb, at telefonen ikke er låst med Find my iPhone, som er en sikkerhedsfunktion, der er installeret på Apples enheder. En iPhone kan således være spærret med ”Find my iPhone”. Dette kan nemt og enkelt deaktiveres, og vil være nødvendigt for at sælge din iPhone til CC-Trading.

Hvis din iCloud konto er blevet glemt, kan denne genaktiveres eller nulstilles gennem Apples kundeservice. Dette kræver dog, at du er i besiddelse af en kopi af købskvitteringen. Apple kan kontaktes direkte på telefon 70102007. Alternativt kan vi foretage håndteringen heraf mod et betalingsgebyr på kr. 299. Vores behandlingstid kan desværre være op til 10 hverdage.

En bruger kan selv slå Find my iPhone fra ved at gøre følgende:

• Enheden bør være slukket • Login inde på iCloud.com med dit Apple id

• Tryk på Find my iPhone/Find my iPad

• Klik herefter på "Alle enheder”, og vælg efterfølgende den enhed, der skal fjernes.

• Tryk på krydset ud fra enheden og fjern denne fra kontoen.

• Tryk IKKE slet iPhone eller iPad, da dette blot vil spærre enheden.

Du kan slå din iPhone, iPad eller anden enhed op til www.icloud.com/activationlock ved at indtaste serienummeret på din Apple enhed. På Apples iPhones står IMEI-nummeret typisk i bunden på bagsiden af telefonen, hvilket også gør sig gældende for iPads. Alternativt vil serienummeret ofte kunne aflæses på den indvendige side af SIM-kortholderen i telefonen eller iPad’en. Har du problemer med at frakoble din iCloud lås på din enhed, kan du eventuelt tage kontakt til vores kundeservice, der vil kunne guide dig telefonisk, på chat eller mail. Vi har ligeledes en guide til at frakoble Find my iPhone med grafiske visninger.

Sådan slår du Find my iPhone fra din Apple enhed. Se vores vejledning til deaktivering af iPhone lås her