Returnering eller reklamation

Du er her: InformationReturnering

CC-Trading ønsker selvfølgelig, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det købte produkter. Skulle du, mod forventning, ønske at sende noget retur? Så er det intet problem!

Vi vil bede dig følge processen som illustreret neden for. Dette vil sikre, at returvarer og reklamationer vil håndteres mest optimal for såvel vores kunder som CC-Trading.

Bemærk: Vi håndterer kun returvarer, hvor returformular er udfyldt og returseddel er printet, udfyldt og vedlagt din pakke.


1. Udfyld returformular

Udfyld returformular. Angiv i beskedfeltet, hvorvidt der er tale om en ombytning, returnering eller reklamation samt årsag hertil.

2. Print returseddel

Hent, udfyld og print returseddel. Download returseddel

3. Pak dine varer

Pak varerne i original- eller tilsvarende forsvarligt emballage og vedlæg din returseddel.

Send pakken

Indlever pakken til den leverandør du har valgt. Det er vigtigt, at du kontrollerer adressen og får en kvittering på din pakke.

Returformular


Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. CC-Trading har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som CC-Trading tilbyder. Du har, som kunde, det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er tilbage fysisk hos CC-Trading. Send derfor ALTID med track and trace, så pakken kan spores.

Ønsker du at ombytte dit køb til en anden vare, i en anden farve eller model eksempelvis, tilbyder vi gratis ombytning. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis, som kan benyttes ved et senere køb.

Bemærk: Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke.