Samsung Galaxy reservedele

Køb Samsung Galaxy reservedele til nettets bedste priser. Her under finder du LCD Display Skærm, Covers, Front Glas, Batterier og mange andre reservedele, der passer til netop din Samsung Galaxy.

Sådan identificerer du din Samsung Galaxy

Samsung Galaxy har typisk lavet deres modeller således, at enheden kan have flere forskellige modelnavne eller –numre. En Samsung Galaxy S4 er eksempelvis inddelt i modelnumrene i9500, i9505 og i9506. Derfor kan det være svært at identificere, hvilken Galaxy SmartPhone du er i besiddelse af. Det er særdeles nødvendigt, når der investeres i reservedele til Samsung, idet et Samsung Galaxy S4 skærm display eksempelvis er produceret i tre modeller (Foruden deres Samsung Galaxy S4 Active version). Derfor er det nødvendigt, at du kender modelnummeret på din givne telefon.

Når telefonen startes op, vil der på skærmen typisk angives et modelnummer. Det er netop dette modelnummer, der skal bestilles ud fra, når du bestiller dele online til din Galaxy SmartPhone. Skærmene kan se helt identiske ud, men når først disse monteres, vil det forholde sig således, at der ikke fremkommer billede på skærmen. Hvis LCD skærmen er gået i stykker kan modelnummeret selvsagt ikke aflæses på ud fra denne metode, da det er den inderste skærm, der viser selve billedet på telefonen. Derfor kan en anden metode være at aflæse modelnummeret ved at afmontere bagcoveret på din mobiltelefon. Herunder vil modelnummeret typisk stå på plastik housingen eller under selve batteriet. Både bagcover og batteri kan nemt og enkelt vippes af med en spartel eller blot neglene. Det er dog ikke gældende for enkelte af Samsungs modeller, hvor bagcoveret er lavet af glas, og derfor er limet fast. Disse skal varmes op med en varmeblæser, hvilket er meget besværligt for at aflæse modelnummeret. Derfor anvendes det at finde modelnummeret ved opstart eller under telefonens indstillinger.

Samsung Galaxy tab originale reservedele

CC-Trading anvender originale dele til Samsung Galaxy Tablets, hvorfor du kan sikre dig, at kvaliteten altid er i top. Det betyder derfor at dine reservedele til Samsung udskiftes med en tilsvarende reservedel og hel samme kvalitet. Samsung tilbyder deres originale reservedele til fornuftige priser til service centers, hvorfor den originale reservedel kan indkøbes til lave priser i forhold til konkurrenterne fra mobilbranchen.

En Samsung Galaxy Tab er meget populær og derfor en stor konkurrent til Apples iPad. Prismæssigt ligger Samsungs tablets lidt under prisniveauet for iPad’en, hvilket gør det særdeles attraktiv for mange tabletbrugere.

Så let er det at udskifte batteri på din Samsung Galaxy

På mange af Samsung Galaxys modeller er det forholdsvis simpelt at udskifte batteriet. Det kræver blot, at bagcover vippes af, hvorefter batteriet afmonteres på samme måde. Det kræver ingen skruetrækker eller lignede værktøj, hvis du blot skal udskifte batteriet i din Samsung Galaxy. Dog skal der tages forbehold for, at mange af Samsungs nyere modeller kræver, at bagcoveret afmonteres på professionel vis og derfor ikke kan udskiftes nemt og enkelt.

Samsung Galaxy Tab og mobil producentens nyere modeller som S5, S5 mini, S6, S6 Edge, S7 og S7 Edge er alle designet således, at bagcoveret er limet fast. I det følgende kan du læse lidt mere om, hvilke reservedele til Samsung Galaxy telefonerne, der typisk har behov for en udskiftning

Typiske Samsung Galaxy fejl og defekter

Ved tab opleves det ofte, at den inderste LCD skærm går itu, hvilket er lidt specielt i forhold til andre mobilproducenter, hvor glasset typisk krakelerer. Samsung er kendt for at have en billede kvalitet i verdensklasse, hvilket kan være årsag til den ultra tynde LCD skærm har det med at gå til. Modsat har Sony Xperia udviklet en stærk LCD, hvor glasset og touch til gengæld er relativt følsom overfor skader.

Lade stikket går tilmed ofte i stykker på Samsung Galaxys modeller, hvilket typisk skyldes slid på ladestikket, når Micro USB kablet skal tilsluttes telefonen. Det samme gør sig gældende for SIM kortlæseren i Samsungs SmartPhones. Denne kan ofte være beskadiget, fordi de små metal indikatorer beskadiges på samme måde som ladestikket. Det er forskelligt fra model til model, hvorvidt modulet kan udskiftes eller det skal afloddes.