Galaxy S3 Batteri cover  til Samsung

Samsung Galaxy S3 sort batteri cover

Original Samsung reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: SAM-RES142

Pris 199,00 89,00

(71,20) ekskl. moms

1 på lager - 1-2 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Galaxy S3 reservedel til udskiftning af Batteri cover

Galaxy S3 Batteri cover udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Samsung igen. Denne reservedel er i Original Samsung kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Galaxy S3.

Knust eller beskadiget bagside på din Galaxy S3?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Batteri cover kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Knust eller beskadiget bagside. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Samsung-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Batteri cover på en Galaxy S3 eller en Samsung-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Galaxy S3 Knust eller beskadiget bagside

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Android softwaren på din Galaxy S3, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Galaxy S3 hos os.Produktspecifikationer

Vægt
Kvalitet Original Samsung
Størrelse
Funktion Knust eller beskadiget bagside
Kompatibilitet Samsung
Inkluderet Batteri cover
Strøm
Operativsystem Android
Model Galaxy S3
Farve
Materiale
Garanti 1 år

Tilbage

Relaterede produkter