Samsung Galaxy tilbehør


Find tilbehør til din Samsung Galaxy mobiltelefon

Er du på jagt efter tilbehør eller reservedele til din Samsung Galaxy – så finder du det hele hos CC-Trading i Aalborg. Vi kan som nogen af de eneste i Aalborg levere reservedele til din Samsung Galaxy, og vi tilbyder at udføre reparationer af Samsung på eget værksted.

Hos CC-Trading finder du altid et stort udvalg af reservedele og tilbehør til din smartphone. Vi har altid reservedele og tilbehør til Samsung på lager – og endda til lave priser. Hvis du er usikker på, hvad du skal bruge, eller gerne vil have vores erfarne teknikere til at udføre reparation af din Samsung, så kontakt os på telefonnummer 60 66 96 75

Den sydkoreanske elektronik-mastodont Samsung har efterhånden spyttet mobiltelefoner ud i en menneskealder.

De fleste kender nok primært Samsung for deres smartphones som fx Galaxy- eller Note-modellerne, men faktisk lancerede Samsung allerede i 1998 deres første mobiltelefon.

Fra begyndelsen var Samsungs sigte at producere mobiltelefoner for andre brands, men det ændrede sig dog hurtigt, og for ca. 10 år siden kunne Samsung præsentere deres første smartphone, Samsung Galaxy GT-I7500.

I dag er Samsungs mest populære kategori inden for smartphones Galaxy S-serien, der samtidig er Samsungs flagskib, som skal konkurrere med topmodellerne fra bl.a. Apple og Huawei.

Ser man bort fra de mest kendte Samsung-modeller fra fx S- og J-serien, kan man undertiden støde på mindre kendte modeller med navn som fx Ace, Alpha eller Core.