Du er her: ReparationSamsung Galaxy

Samsung Galaxy Reparation

Reparation af Samsung Galaxy Tab og telefoner i Aalborg

Vi tilbyder hurtig og billig reparationer af Samsung Galaxy telefoner og tablets på eget værksted i Aalborg. De nyere Smartphones har et væld af smarte funktioner, men de kan jo gå i stykker. CC-Trading udfører reparationer på din Samsung telefon og tablet i Aalborg – i langt de fleste tilfælde kan du endda få din enhed med hjem igen samme dag!

Vi udfører stort set alle Samsung reparation med originale reservedele.

Vælg din Galaxy her og find information om vores reparationer

Samsung Galaxy reparation i Aalborg

Har uheldet været ude med din Samsung Galaxy, så kan du hos CC-Trading få udskiftning skærmen på alle de populære Samsung Galaxy modeller. Som nogle af de eneste i Aalborg tilbyder vi hurtige og billige reparationer af din Samsung Galaxy. Kig forbi en af vores butikker eller bestil tid via telefon eller per mail.

For de fleste er en telefon ikke bare en telefon mere, forden kan så meget andet også. Din smartphone er formentlig også din kalender, din lommeregner eller noget andet. Det betyder også, at ulykken er dét større, hvis din smartphone går i stykker. Hos CC-Trading kan du derfor altid få udførten reparation af din smartphone meget hurtigt. Vi kan ofte klare udskiftningen af din skærm samme dag, så du ikke skal undvære din Samsung Galaxy længere tidend højest nødvendigt.

De bedste reservedele og skarpe priser

Vi har efterhånden udskiftet skærmen på hundredevis af iPhones og smartphones, så du kan trygt indlevere din smartphone hos CC-Trading. Vi bruger kun de bedste reservedele i forbindelse med reparationen af din Samsung Galaxy, så du er sikret et godt produkt. Selvom der findes billigere reservedele end dem vi bruger, så er det absolut ikke pengene værd. Du ender bare med at ærgre dig over den korte levetid.

Hos CC-Trading sætter vi en ære at have hurtig service oglave priser. Derfor kan du ofte få udført en udskiftning af skærmen på din smartphone samme dag. Vi har erfarne teknikere på vores eget værksted i Aalborg, der altid står klar til at servicere eller reparere din smartphone.

Din elektronik partner i Nordjylland

Hos CC-Trading finder du ikke kun billige og kvalitetsbevidste reparationer af Samsung Galaxy, HTC, iPhone og iPad. Vi forhandler også et stort udvalg af elektronik til skarpe priser. Er du på udkig efter en ny eller brugt bærbar computer, så finder du et stort udvalg hos os. Vi tilbyder ligeledes at udføre reparationer af din bærbare computer.

Ring til os på telefon 60 66 96 75 eller kontakt os per mail, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller for at bestille tid tilen reparation af din Samsung Galaxy.

Samsung reparation i Aalborg kan foretages på under 30 minutter

Vores teknikere har stor ekspertise i at udskifte en skærm til Samsung mobil, hvorfor dette ofte kan gøres på kort tid. Det kan dog være besværligt at vide, hvilken model du har. Ved du det? Du tænker nok, at det er en Samsung Galaxy... Det er ikke helt nok, hvis du eksempelvis har en Samsung Galaxy S4. Desværre er det endnu ikke nok til at klarlægge, hvilken Samsung reservedel, der skal anvende til at foretage en Samsung Galaxy S4 skærm reparation. Den laves nemlig i tre modeller, i9505, i9506 og i9507, og hvis der monteres en forkert skærm, så vises intet billede på din Samsung SmartPhone. Modelnummeret står noteret, når du tænder op for din Samsung telefon. Er det ikke tilfældet eller kan du ikke finde det, er der også mulighed for at finde modelnummeret på din Samsung Galaxy ved af afmontere bagcoveret, løfte batteriet op og derefter aflæse nummeret på den hvide etiket, som er placeret under batteriet. For at afslutte reservedelssøgningen helt er vi ligeledes nødt til at blive informeret om, hvilken farve din SmartPhone har.

Ønskes en anden frontfarve kan dette naturligvis arrangeres uden andre géner på telefonen. Uanset om du søger en reparation af Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S7 eller én af mini-udgaverne eller en Edge-model, så kan CC-Trading altid være behjælpelig med en Samsung skærmreparation – og endda til en pris i den lave ende i forhold til konkurrenterne. CC-Trading køber originale Samsung skærme direkte fra en dansk autoriseret Samsung-partner, hvorfor vores leveringstid og indkøbspriser er fordelagtige sammenlignet med andre leverandører. Vi kan indkøbe, hvad der minder om alle reservedele til Samsung Galaxy i original kvalitet, hvorfor der ikke svækkes på indholdet i din SmartPhone. Det betyder også, at hvis du søger en bestemt reparation til din Samsung Galaxy i Aalborg, så kontakt os endeligt for spørgsmål.

Samsung Galaxy Edge skærmskifte

Vi har fået mange spørgsmål om, hvorvidt skærmen kan udskiftes på Samsung Galaxy nye Edge modeller som eksempelvis Samsung Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 Edge Plus. Skærmen kan udskiftes – det er lidt mere problematisk end standarderne inden for Samsung Galaxys S-modeller, men muligheden er der, og det kan udskiftes fejlfrit, hvis det gøres af en kompetent tekniker. Vi havde selv vores tvivl og spekulationer, da Samsung præsenterede den smukke Edge-skærm med det helt fantastiske skærmbillede. Erfaringen har dog vist, at Samsung har produceret gode reservedele samt veludviklet professionelle af- og påmonteringsmuligheder i modellerne, hvor en Samsung Galaxy Edge skærmreparation kan foretages uden problemer.

Samsung eller Apple – hvad er bedst?

Konkurrencen er stor mellem Samsung og Apple, og vi er af den mening, at det er op til den individuelle selv, hvilken model, der kan siges at være den bedste. Fælles for begge producenter er, at de begge producerer nogle SmartPhone, der kan noget ud over det sædvanlige og altid indeholder den nyeste teknologi. Designet på fabrikanternes bestseller er ligeledes i særklasse, og igen her er meninger spredte om, hvilke model, der er bedst. Samsung har fået stor ros for deres skærmbillede – opløsningen er fantastisk i en Samsung Galaxy S6 og fremefter. Fotografierne fra Samsung Galaxy telefonen er unikke og kan ikke sammenlignes med konkurrenterne. På vores værksted er meninger omkring Samsung, Apple og andre modeller ligeledes spredte. Der kan til tider opstå heftige diskussioner om, hvilken producent, der har formået at udvikle de vildeste trends inden for telefonibranchen. En markant faktor, der kan spille ind for præferencevalget kan særligt være enhedernes styresystem, hvor Samsung Galaxy anvender Android, mens Apple fortsætter med deres eget udviklet system. Styresystemet synes enten at få meget ros eller være relativt udskældt alt afhængig af, om vedkommende er til det ene eller andet system til mobilen. Vi har erfaret, at styresystemet ofte afgør forbrugernes præferencer fra eller til telefonerne. Der er ofte tale om en vanesag i forhold til, hvilken telefon, der anses som den bedste. Er du vant til Android, så vælger mange en Samsung Galaxy telefon over en Apple-enhed.