Galaxy Note  Bagcover til Samsung

Samsung GT-N7000 Galaxy Note - Bagcover - Hvid

Kvalitets reservedel - Grade A

Se produktspecifikationer

Varenummer: SAM-RES109

Pris 499,00 399,00

(319,20) ekskl. moms

0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Hvid Galaxy Note reservedel til udskiftning af Bagcover

Galaxy Note Bagcover udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Samsung igen. Denne reservedel er i Grade A kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Galaxy Note.

Knust eller beskadiget bagside på din Galaxy Note?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne Bagcover kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Knust eller beskadiget bagside. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Samsung-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte Bagcover på en Galaxy Note eller en Samsung-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Galaxy Note Knust eller beskadiget bagside

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Android softwaren på din Galaxy Note, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Galaxy Note hos os.Produktspecifikationer

Vægt
Kvalitet Grade A
Størrelse
Funktion Knust eller beskadiget bagside
Kompatibilitet Samsung
Inkluderet Bagcover
Strøm
Operativsystem Android
Model Galaxy Note
Farve Hvid
Materiale
Garanti 1 år

Tilbage

Relaterede produkter