Sony Xperia reservedele

Reservedele til Sony - Køb Reservedele til din Xperia her hos CC-Trading til de Bedste Online Priser.

Vi har stort set alle komponenter til Sony. Finder du ikke den reservedel du leder efter, så kontakt vores kundeservice - så kan vi forhåbentligt finde varen eller skaffe den hjem til en stærk pris.

Sony Xperia reservedele i høj- eller original kvalitet

CC-Trading har et stort udvalg i reservedele til Sony Xperia. Xperia er telefonproducentens nyere modeller af SmartPhones. Modeller skiller sig ofte ud fra konkurrenterne med deres vandtætte design, der gør, at Xperia varianter bør holde til vind og vejr. Sony producerer, ligesom mange af konkurrenterne såsom Samsung, Nokia/Microsoft og Apple, deres SmartPhones i forskellige størrelse. Eksempelvis har de lavet Xperia Z3 serien i en Z3 Compact, almindelig Z3 samt Z3+ størrelse. Flere af deres modeller af enten lavet i en Compact- eller Plusudgave udover den normale størrelse på modellen. Dette forklares ofte med de forskellige præferencer for skærmene på forskellige markeder og brugere.

De mest solgte reservedele til Sony Xperia varierer alt efter model, men som sædvanligt inden for SmartPhone branchen forholder det sig således, at glaselementerne er udsat hårdt for skader. Derfor sælges der mange frontskærme og bagcovers til Sony Xperia, da disse typisk er produceret i glas materialer. Som noget relativt unikt for Sony gælder det, at laderstik, indgang til SIM kort og lignende er beskyttet af såkaldte dæksler. Det betyder derfor også, at disse har det med at falde af eller løsne sig, når de afmonteres jævnligt for at oplade eller få adgang til lignende indgange.

Derfor kan du ofte ikke bruge din Sony Xperia, hvis skærmen har fået en flænge

Det forholder sig desværre ofte således, at hvis skærmen på din Sony Xperia har fået en mindre skade eller flænge på glasset, så vil telefonen være ubrugelig på hele eller dele af skærmen. Derfor vil din mobiltelefon være defekt indtil, der monteres en ny skærm på denne. Årsagen til telefonen er ubrugelig er, at selve touch-funktionen er en del af glasset, hvorfor denne ofte bliver defekt, når skærmen krakelerer. Det betyder derfor også, at det ikke er muligt at indtaste sin kode eller mønsterlås for at låse telefonen op. Det kan brugere af Sony Xperia, som har oplevet denne fejl højest sandsynligt nikke genkendende til, hvis de har haft en alarm eller lignede slået til på telefonen. Det betyder derfor, at telefonen fortsætter med at spille alarmtonen til den går helt ud, fordi det ikke er muligt aktivere brugen af enheden.

Skynd dig at købe en ny skærm til Sony Xperia hos CC-Trading, så du kan få løst problemet med det samme. Alternativt kan du besøge ét af virksomhedens værksteder i Nørresundby og Aalborg for at få udbedret fejlen. Er økonomien ikke til at få skærmen udskiftet eller købt reservedelen hjem til din Sony Xperia kan det muligvis være en mulighed at købe denne på afbetaling hos CC-Trading. Vi opkøber tilmed telefonerne, hvis du vurderer det bedre kan betale sig at investere i en ny telefon. Et godt trick til at foretage backup på en Sony Xperia kan være at tilslutte en almindelig usb computer mus, der kan være behjælpelig med at ”styre” telefonen. På denne måde kan du tage backup af din enhed, og ligeledes frakoble forstyrrende alarmer og opkald. En sådan løsning kræver en omformer fra Micro USB indgangen til almindelig USB hunstik. Alternativt skal musen tilkobles direkte med et Micro USB kabel i enden. Det er dog langt de færreste, der har denne mulighed.

Sådan udskifter du selv reservedele på Sony Xperia

Først og fremmest anbefaler vi dig at søge hjælp hos en professionel medmindre du er meget garvet med mobilelektronik. Det kan være relativt kompleks at udskifte en reservedel på Sony Xperia, hvis du ikke tidligere har arbejdet med eller foretaget lignende. Sørg altid for at være i besiddelse af de korrekte dele til Sony. Derudover er det nødvendigt med det korrekte værktøj som i dette tilfælde oftest vil være skruetrækker, pincet, spartel, varmeblæser og lignende. Varmeblæseren skal ofte anvendes til at afmontere bagcoveret, som Sony typisk limer fast. Indvendigt er de fleste komponenter skruet fast eller loddet på motherboardet, hvorfor dette vil kræve de korrekte bits til at afmontere og efterfølgende påføre skruerne igen. Vi anbefaler altid at være ekstra forsigtig og varsom, når der skal udskiftes reservedele på Sony Xperia.