Sony Xperia Tab reservedele

Reservedele til Sony Xperia tablet. Alt i dele, displays og batterier til din tab. Fortvivl ikke, hvis skaden er sket på din Sony tablet - vi har de rigtige reservedele, som vi kan sende til dig. Alternativt kan vi reparere din tablet på vores værksted.

Vidste du, at: 

Sony Xperia Tab er en serie af tablets, som første gang så dagens lys i 2011. På den første udgave af modellen fik forbrugerne et touch screen, kameraer på både for- og bagsiden samt Android-styresystemet.
Som det også er tilfældet med Samsungs tablets, skraber Sony Xperia Tabs bunden, når det kommer til prisen, hvis man sammenligner med priserne for Apples nyere iPads.
Således koster en ny Xperia Z4-model fra omkring 4200 kroner og opefter.
Sony har siden den første lancering af Xperia-tabletten jævnligt spyttet nye modeller ud, og der findes i dag omkring 7 forskellige modeller i sortimentet, og der er naturligvis flere på vej.
Kan du leve uden det ikoniske æblelogo på bagsiden af din tablet, kan du altså få rigtig meget for pengene ved at vælge Android-baserede tablets til, som fx en Sony Xperia.

 

Der er desværre umiddelbart ingen produkt i denne kategori. Prøv alligevel at kontakte kundeservice live-chatten, info@cc-trading.dk eller tlf. 60 66 96 75 - det kan ske, at det er en fejl :-)