Xperia Z4 Tablet LCD og digitizer | Display til Sony

Sony Xperia Z4 SGP771 sort LCD og digitizer

Original Sony reservedel

Se produktspecifikationer

Varenummer: DIV-TABRES116Pris 1.749,00 1.649,00

(1.319,20) ekskl. moms

0 på lager - 4-14 dages leveringstid

Fragtpriser Gratis fragt ved køb for over 1.000 Kr.


Sort Xperia Z4 Tablet reservedel til udskiftning af LCD og digitizer | Display

Xperia Z4 Tablet LCD og digitizer | Display udskiftning for gør-det-selv personen eller det professionelle værksted. Denne reservedel kan være alt, der skal til for at bringe fuld funktion i din Sony igen. Denne reservedel er i Original kvalitet, leveres med 1 år garanti og passer til Xperia Z4 Tablet.

Smadret skærm eller pixelfejl på din Xperia Z4 Tablet?

Så er du kommet det rigtige sted. Denne LCD og digitizer | Display kan nemlig, ved hjælp af en udskiftning ofte kunne løse problemer med Smadret skærm eller pixelfejl. Du skal dog sikre dig, at det er den korrekte reservedele du søger til din Sony-enhed.

Har du ikke selv erfaring med at udskifte LCD og digitizer | Display på en Xperia Z4 Tablet eller en Sony-enhed generelt, anbefales det at kontakte et professionelt værksted for at foretage udskiftningen.

Reparation af Xperia Z4 Tablet Smadret skærm eller pixelfejl

Skal vi hjælpe dig? Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en hardware fejl, hvor der skal udskiftes en spare part eller om det er problem med Windows softwaren på din Xperia Z4 Tablet, så kontakt vores kundeservice for at få ekspertråd. Vi foretager også reparationer på eget værksted i Aalborg, så du har også mulighed for at indlevere din Xperia Z4 Tablet hos os.