Sony Xperia tilbehør

Du er her: MobilSony Xperia
Hvis du har investeret en stor sum penge i din Sonysmartphone – så vil du helt sikkert også gerne passe godt på den. Det er vi med på hos CC-Trading, og derfor kan du altid finde tilbehør og reservedele til din Sony Xperia hos os.

Har du en Sony Xperia, så kan du vælge den specifikke model ved at klikke på nedenstående billeder – og derefter kan du finde det tilbehør du leder efter. Skulle du være på udkig efter Sony Xperia reparation, så klarer vi også den. Vi har altid lave priser, hurtig levering og gode produkter.

20 cm micro-usb kabel til Samsung, Sony. mv. - Oplader

20 cm micro-usb kabel til Samsung, Sony. mv.

Lager | 197 stk.

Pris: 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT486
Micro USB datakabel 1 meter - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter

Lager | 199 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT276
Micro USB datakabel 1 meter - Hvid - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Hvid

Lager | 355 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT290
Micro USB datakabel 2 meter - Oplader

Micro USB datakabel 2 meter

Lager | 77 stk.

Pris 99,00 Nu 79,00 DKK

(63,20)ex moms

Vare nr: IPT340
MicroUSB til USB spiralkabel hvid - Spiralkabel

MicroUSB til USB spiralkabel hvid

Lager | 8 stk.

Pris 99,00 Nu 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT370
Sammenfoldelig Micro USB biloplader - 1 meter - Oplader

Sammenfoldelig Micro USB biloplader - 1 meter

Lager | 9 stk.

Pris 99,00 Nu 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT280
Micro USB til OTG kabel - Adapter | Omformer

Micro USB til OTG kabel

Lager | 10 stk.

Pris 99,00 Nu 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT292
USB hun til 8pin han OTG Adapter kabel - Adapter | Omformer

USB hun til 8pin han OTG Adapter kabel

Lager | 13 stk.

Pris 99,00 Nu 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT293
Micro USB datakabel 1 meter - Blå - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Blå

Lager | 3 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT298
Micro USB datakabel 1 meter - Pink - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Pink

Lager | 4 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT299
Micro USB datakabel 1 meter - Grøn - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Grøn

Lager | 4 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT300
Micro USB datakabel 1 meter - Lilla - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Lilla

Lager | 5 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT301
Micro USB datakabel 1 meter - Rød - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Rød

Lager | 5 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT302
Micro USB datakabel 1 meter - Gul - Oplader

Micro USB datakabel 1 meter - Gul

Lager | 4 stk.

Pris 75,00 Nu 49,00 DKK

(39,20)ex moms

Vare nr: IPT304
Micro USB til USB med micro SD kort læser - Adapter | Omformer

Micro USB til USB med micro SD kort læser

Lager | 9 stk.

Pris 99,00 Nu 69,00 DKK

(55,20)ex moms

Vare nr: IPT305

Derfor skal du beskytte din Sony Xperia

Sony har lanceret deres Z-serie i et helt nyt og revolutionerende design, hvilket gjort deres SmartPhones relativt populær på såvel det danske som øvrige markeder. Telefonerne er meget stilrene, og er ofte produceret med en sort display skærm samt tilsvarende sortfarvet bagglas, der desværre har det med at være sårbare overfor slagskader og stød. Det betyder derfor, at både bag- og front på Xperia modellerne ofte tager skade og får krakeleret glas. I Sonys modeller forholder det sig ofte således, at hvis glasset knuses og tager skade, så går touch funktionen også itu. Det betyder, som konsekvens heraf, at telefonen ikke kan navigeres, og det derfor ikke er muligt at tage imod opkald, læse beskeder, sende snapchats eller lignende funktioner, hvor touchen skal anvendes.
Denne problematik understreger blot vigtigheden af, at beskyttelse bør anvendes til Sony Xperias SmartPhone, da det kan være dyrt at få foretaget en Sony Xperia reparation. Sony har i skrivende stund (sommer 2016) lanceret deres nye modelserie, som benævnes Sony Xperia X. Disse mobiltelefoner er eftersigende udstyret med en fremragende kamera, der kan optage og skyde billeder i en kvalitet ud over det sædvanlige. Tilmed er telefonen vandafvisende, hvilket gør den anvendelig til at foretage videooptagelser, mens du er aktiv eller ved vandsport aktiviteter.

Sådan beskytter du din Sony Xperia

CC-Trading har et stort udvalg i tilbehør og beskyttelse til Sony Xperias mange modeller – du kan finde de forskellige Sony telefoner i vores menu i venstre side, hvor de er listet op under Mobil & Tablet og efterfølgende Sony. Det kan være en god idé at beskytte din Xperia med et cover. Det næste spørgsmål er så, hvilket beskyttelsescover, der bør vælges. Der kan tales for en komplet beskyttelse i form af et etui, der beskytter både for- og bagside på telefonen. Dog bliver din Sony telefon lidt større og bredere, hvorfor andre ofte foretrækker andre beskyttelsesmetoder. Her er de kendte Panzerglass en god beskyttelse. Det fungerer som et hærdet glas, der limes ud over det normale mobilglas. Formålet med denne skærmbeskyttelse er at forebygge mod slagskader direkte mod skærmen. Et Panzerglass beskytter ikke så meget imod stødskader, da de ikke har en beskyttende kant, der går ud over rammen. Derfor kan det være oplagt at tilkøbe et slim cover til bagsiden. Dette kan typisk erhverves for få hundrede kroner eller mindre.

Opgrader din Sony-oplevelse med tilbehør

Hvorfor ikke udnytte alle de muligheder, der er med din Sony Xperia? Få fat i det rette gear for at opnå den ultimative glæde og stolthed over din telefonenhed. Har du holderen til bilen, der omdanner din Sony til en fleksibel GPS og sparer dig for tusinde kroner, når du skal af sted på ferie, fordi du undgår at købe en ny Tomtom navigator. Eller har du det smarte beslag til cykelstyret med vandtæt pose, så telefonen ligger lige i de våde lommer, når du kører mountainbike ude i de mudrede terræner.
Mangler du plads på telefonen? Altså værst af alt – har din Sony fortalt dig, at du ikke længere kan downloade nye applikationer eller tage billeder, fordi hukommelsen er opbrugt. Invester hundrede kroner eller to på et micro SD hukommelseskort. Dette lagringskort er perfekt til at gemme billeder på, da det nemt og enkelt kan tages ud af telefonen og forbindes til en computer. På denne måde kan du nemt og enkelt tage backup af dine billeder eller samle dem i dine feriealbums.
Fik du ikke opladet telefonen, da du skulle på bilferie? Køb en biloplader til din Sony Xperia med et micro USB kabel. Mange nyere biler har direkte USB port indbygget i kabinettet i bilen, hvorfor dette ofte kan være tilstrækkeligt til at oplade din telefon i bilen. Hvis konen eller børnene har en Android eller Microsoft SmartPhone, så har denne typisk samme opladerstik, hvorfor det tilmed vil være muligt at oplade deres telefoner eller tablets. Det er sågar muligt at købe en opladeradapter til cigarettænderen med en dobbelt USB-udgang, hvilket gør det muligt at oplade to telefoner ad gangen.