Sport armbånd til mobil

De nye smartphones og iPhones kan meget, meget mere end blotat ringe op og sende SMS. Du kan eksempelvis bruge din telefon sommusikafspiller – og det er uanset om du har en iPhone, Samsung Galaxy, SonyXperia eller HTC.

Hos CC-Trading finder du et stort udvalg af løbearmbånd tildin iPhone, Samsung eller HTC. Gør løbeturen sjovere med god musik og etbilligt løbe armbånd.

Løbearmbåndet – en ekstra motivator til motionen?

Vi kender det alle – det kan være umådelig svært at bevæge sig ud fra sofaen eller de rutinemæssige opgaver, når der står slankekure og løbeture på dagsordenen. På trods af, at vejret er godt, kan det alligevel være meget svært at blive motiveret til turen. Vi har erfaring med, at løbearmbåndet til mobiltelefonen kan være en inspirator til at komme af sted, fordi løberen eller motionisten nemt og bekvemt kan placere telefonen i armbåndet, mens de løber.

En holder til iPhone på løbeturen kan være super smart, hvis du nødvendigvis ønsker at have din iPhone eller andet SmartPhone med på farten. Og hvem vil ikke det? Turene kan virke så uspiselige lange, hvis musikken ikke spiller i ørerne, mens du løber. Mange følger rytmen i musikken til at finde den perfekte løbestil, mens andre drømmer sig væk fra tid og sted, så længde og tiden pludselig render af sted. Én ting kan vi vel blive enige om – et armbånd til din SmartPhone er nødvendig på løbeturen eller turen i det lokale fitnesscenter.

Filter
Farve
Mærke
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Hvid

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Hvid

  Lager | 14 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5025
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Lilla

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Lilla

  Lager | 10 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5148
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Pink

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Pink

  Lager | 10 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5149
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Rød

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Rød

  Lager | 4 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5150
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Grøn

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Grøn

  Lager | 10 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5151
  iPhone SE | 5 | 5S beskyttelses cover Blå

  Sports armbånd til iPhone 5-5S-SE - Blå

  Lager | 7 stk.

  Pris 149 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: IP5152
  Galaxy S6,Galaxy S6 Edge,Galaxy S7 Edge,Galaxy S7 beskyttelses cover Sort

  Løbearmbånd til Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S7, S7 Edge

  SUMMERSALE 2021 - SPAR 75%

  Lager | 1 stk.

  Pris 199 Nu 39 DKK

  (31)ex moms

  Vare nr: GAL-CO-455
  Løbearmbånd til iPhone 6 Plus i hvid - Holder

  Løbearmbånd til iPhone 6 Plus i hvid

  Lager | 50 stk.

  Pris 149 Nu 49 DKK

  (39)ex moms

  Vare nr: IPT251
  Universal løbearmbånd til mobil - 4,7"

  Universal løbearmbånd til mobil - 4,7"

  Lager | 69 stk.

  Pris 149 Nu 75 DKK

  (60)ex moms

  Vare nr: IPT568
  Universal løbearmbånd til mobil - 5,7"

  Universal løbearmbånd til mobil - 5,7"

  Lager | 2 stk.

  Pris 149 Nu 75 DKK

  (60)ex moms

  Vare nr: IPT574

  Armbånd til mobil – perfekt i fitnesscenteret

  Din iPhone kan være smart at have med i fitness, hvis du ønsker at høre musik, imens du træner eller dyrker motion. Telefonen kan nemt betjenes gennem det fuldt funktionsdygtige plastik med touchmuligheder. Skift sang, søg på Youtube eller juster for lyden – det hele er muligt med et gym armbånd til løb. Udnyt muligheden for at have din telefon med i fitnesscenteret, og lyt til dine yndlings soundtracks midt i din egen workout session, på stepmaskinen eller løbebåndet. Det er muligt at lytte til din musik fra armbåndet ved at tilkoble et eksternt headset. Dette kan svært både med kabel eller trådløst. Mange sports øretelefoner er produceret således, at disse betjenes via bluetooth eller eget trådløst netværk, hvorfor disse ikke behøver en kabling fra armbåndet til en SmartPhone og op til et headset.

  Det er også muligt at tage fotografier med armbåndet monteret på armen. Du kan både tage en selfie, hvis du ønsker at blære dig med din flotte løbepræstationer eller eksempelvis bare har lyst til at sende et udsigtsbillede til familie og venner. Armbåndet er produceret til aktiviteter, så der er taget højde for, hvis de mange muligheder med holderen til telefonen. Tilmed kan armbådet tilpasses på din arm eller håndled, så det sidder lige præcis som du ønsker. Det er fremstillet i kvalitetsmaterialer, der hverken er hård overfor sårt hud på trods af sved- eller væsketilsætninger. Materialet er polstret i flere lag for at give din iPhone, Galaxy eller anden SmartPhone den bedste beskyttelse.

  Det er naturligvis ikke kun beskyttelse til din iPhone eller andet mobiltelefon, der er afgørende for valg af armbånd til løb. Den primære årsag må umiddelbart være dets funktionalitet, hvilket af samme årsag er hovedkunsten ved produktet. Armbåndet indeholder en gennemsigtig polstring, som kan betjenes via telefonens touch-funktion. Derfor kan du, på trods af at aktiviteten, betjene din telefon på normal vis. Selve holderen er lavet i PU læder og justeres med en smart velcro åbning. Armbåndet til mobiltelefoner er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan sikre dig motivation på løbeturen.

  Sportsrmbånd til iPhone – dét kan du have i armbåndet!

  Det er først og fremmest muligt at placere sin Apple iPhone eller anden mobiltelefon i holderen. Dette synes at være den primære årsag til at anvende et armbånd til mobilen. Løbere kan temmelig sikkert følelsen af, at telefonen hopper op og ned i en lomme, fordi den ikke er spændt fast på nogen måde, mens du løber. Det kan være frustrende og få dig du af koncentrationen. Hvorfor løbe denne risiko? Undgå bøvlet med en hoppende telefon i lommen, en forstyrrende og vibrerende mobil i hånden eller en anden upraktisk metode til at få dit kæreste eje med på løbeturen. Køb nu et løbearmbånd til telefon, så du nemt og sikkert kan udøve din motion i ro og mag.

  Det er tilmed muligt at tilkoble øretelefoner direkte ind i sportsarmbåndet, da det er lavet et hul i holderen – lige præcis der, hvor aux-indgangen er at finde i din mobiltelefon. Hvert enkelt løbearmbånd passer til en specifik eller specifikke telefoner, hvor hullerne og størrelsen findes optimal for den pågældende mobil. Det kan være upraktisk at købe en universal armbåndsmodel til din mobiltelefon, da dette kan give en løs fornemmelse af, at telefonen ikke sidder tilpas og derfor kan virke forstyrrende for løbeturen eller vægttræningen. Prisforskellen er ikke til stede – løbearmbåndene koster typisk det samme, hvorfor det kan virke dumt at købe en universal holder frem for den nøjagtige i forhold til den givne telefon.

  Ydermere er der mulighed for at have en nøgle eller anden mindre genstand, som kan være vigtig at medbringe på løbeturen. Det kan eksempelvis være nødvendig med en husnøgle, hvis resten af familien ikke er hjemme, og der af denne årsag skal aflåses til hjemmet. Nøglen kan sidde sikkert i armbåndet, så du sikkert og trygt kan løbe af sted hjemmefra, og ikke mindst have ro i sindet mens du nyder løbeturen.

  Køb dit løbearmbånd til telefonen i dag, og få det leveret allerede i morgen med posten. CC-Trading har sportsarmbånd til mærker som Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, Huawei, Nokia Lumia, Microsoft, Motorola, HTC og mange andre mærker. Flere armbånd til mobiltelefoner passer til flere modeller, fordi produkter er fremstillet i samme størrelse og med samme placering af indgange til eksempelvis musikafspilning, opladning og lignende. Fælles for alle armbåndene – uanset om det er til iPhone, Samsung eller et tredje brand er, at de kan betjenes fuldt ud, mens sportsarmbåndet er påmonteret på armen eller håndleddet.