Strømforsyning - oplader til bærbar

Du er her: ComputerStrømforsyning
Strømforsyning til bærbar til Danmarks billigste priser. Køb oplader til din computer hos CC-Trading – du kan både vælge at få laderen sendt til din adresse eller vælge at afhente strømforsyningen i én af vores butikker. Bestil din strømforsyning i dag og få opladt batteriet allerede i morgen, så hurtigt går det, når vi modtager ordre.
Vi ved hvor svært det kan være at undvære sin bærbar, så derfor sidder vi altid klar til at hjælpe med at finde den strømforsyning, som passer til din computer. Det er muligt at ringe på telefon, chatte via funktionen nede i højre hjørne eller sende en mail, så vi kan guide dig igennem, hvilken oplader du har brug for til din bærbar.

Du kan søge efter din oplader til bærbar i vores søgefelt – enten ved at indtaste modelnummeret på din bærbar eller på selve strømforsyningen. Alternativt vil du kunne finde din strømforsyning nedenfor ved at vælge det mærke, der har produceret din bærbar. Vi har blandt andet opladere til Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Compaq, IBM, LiteOn, LG, Samsung, Toshiba og mange flere!

Oplader til Acer bærbar
Oplader til Apple bærbar
Oplader til Asus bærbar
Oplader til Compaq bærbar
Oplader til Dell bærbar
Oplader til Fujitsu bærbar
Oplader til HP bærbar
Oplader til IBM bærbar
Oplader til Lenovo bærbar
Oplader til LG bærbar
Oplader til Medion bærbar
Oplader til MSI bærbar
Oplader til Packard Bell bærbar
Oplader til Samsung bærbar
Oplader til Sony bærbar
Oplader til Toshiba bærbar

Hvis du ikke kan finde din producent blandt ovenstående bestseller inden for strømforsyninger til bærbar, så udfyld formularen neden for og vi finder din oplader til bærbar med det samme. Alternativt kan du også fange os på chatten, hvor en af vores computer eksperter hurtigt kan linke frem til, hvilken strømforsyning du har brug for til opladning af din computer. Bliv ikke skræmt væk, hvis du ikke kan finde din producent blandt mærkerne ovenfor - vi har også ladere, som er kompatible med hundredevis af andre mærker.

En ekstra bærbar lader - en frigjort byrde!
Prøv det - vi garanterer for, at du vil blive glad for din ekstra oplader til din bærbar. Kender du ikke følelsen af, at man ikke orker at tage laderen ud af stikket om morgen for at pakke den sammen med bærbaren. Hav altid en lader til din computer liggende i tasken eller pakket sammen, så den er nem at have med på farten! Find nemt og effektivt din lader med det samme. Tag din gamle oplader i hånden, og tjek strømforsyningens "Part number" eller "Model no", og indtast dette i vores søgefelt.

Kan jeg ikke bare vælge en universal oplader til min bærbar?
Jo, det kan du typisk godt, men...... Det anbefaler vi ikke - og hvorfor så ikke det? En lader, der passer perfekt i din bærbar vil være at foretrække, da batteri derfor får den korrekte strømydelse og stikket samtidigt passer helt ind i computeren, og ikke kun universelt, så det kan sidde lidt løst. Derfor kan det altid anbefales at købe den strømforsyning, som er produceret til at passe til din bærbar frem for en universal model, der ikke produceret decideret til computeren.

 


Sådan tjekker du om din oplader er i stykker

Første tegn er naturligvis om, der er lys i din oplader til bærbar. Er der ikke lys i enheden? I så fald er dette en stor indikation til, at noget er galt med din strømforsyning. En strømforsyning er i langt de fleste tilfælde delt i to enheder; et 220 volt strømkabel samt selve forsyningen. Strømkablet er et standard kabel, hvorfor dette ofte er at finde i andre elektriske elementer i hjemmet eller hos andre bærbar opladere. Prøv strømkablet i en anden oplader eller omvendt – udskift en anden oplader strømstik med det eventuelt defekte kabel. Det er i langt de færreste tilfælde, at både strømkablet og selve strømforsyningen er defekte, hvorfor det kan være en god idé at undersøge fejlen inden et eventuelt køb. Hos CC-Trading tilbyder vi denne service. Vi har naturligvis udstyr til at teste, hvorvidt det er den ene eller anden del, der er gået i stykker.

En almindelig strømforsyning til en bærbar computer koster typisk i omegnen af et par hundrede eller tre hundrede kroner, mens selve strømdelen kan erhverves for en sølle sum af kr. 50 eller tilsvarende. Derfor kan det være en god idé at prøve med et andet kabel, så du eksempelvis kan nøjes med at købe kablet til strømforsyningen. Har du ikke mulighed for at teste, hvorvidt det er kablet eller forsyningen til din bærbar, der er defekt, så kig endelig forbi vores butik for at få en gratis fejlfinding. I princippet kan det nærmest være umuligt for en privat bruger at teste det, hvis der eksempelvis er tale om en defekt på computeren og ikke opladeren.

Der er lys i min oplader, men den lader ikke computeren?

Hvis dette er tilfældet, så kan meget tyde på, at der er tale om en defekt på ladestikket til din bærbar. Dette betegnes også DC power stik eller DC bøsning, og fungerer som selve strømdelen, der overfører strøm til batteriet. En udskiftning DC stikket er en meget kompleks reparation, da alle dele i computeren oftest skal afmonteres inden teknikeren, når til selve strømdelen i computeren. Herefter er det afgørende om DC bøsningen er loddet på bundkortet i maskinen eller om denne blot skal udskiftes simpelt. Efterfølgende skal alle komponenterne samles igen, hvilket kan være besværligt for brugere uden mange års elektronik- og computererfaring. Hos CC-Trading kan være vi behjælpelige med at reparere strømstikket på din bærbar computer. Du kan teste din DC bøsning ved at afmontere batteriet, og efterfølgende sætte strømforsyning til computeren. Hvis computeren i sådanne tilfælde kan starte op, vil der ikke være tale om en beskadiget DC bøsning.