Computer Reparation


Computer service og reparation i Aalborg

Har du problemer med din computer? Hos CC-Trading tilbyder vi hurtig og billig computer reparation og service på alle computere, uanset om din computer en en Apple computer eller Windows PC. Vores hold af teknikere sidder klar på vores IT værksted i Aalborg til, at servicere dig og din computer.

Hurtig og billig reparation af din computer, bærbar eller MacBook

Hos CC-Trading har vi flere erfarne computerteknikere og kan derfor tilbyde dig hurtig og effektiv reparation af din computer på vores elektronikværksted i Aalborg.

Vores værksted og butik er beliggende på Hadsundvej 70 i Vejgaard, Aalborg, og her har vi altid et stort lager af reservedele til mange forskellige computer modeller og mærker. Du vil derfor ofte kunne opleve, at vi kan gå i gang med din computer reparation med det samme og ikke skal vente i flere dage på, at få bestilt reservedele hjem til din reparation.

Vores teknikere udfører årligt over 10.000 IT reparationer og vi har reparationsaftaler med mere en 50 folkeskoler og 300 virksomheder i Nordjylland. Du kan derfor være sikker på, at din computer bliver repareret af yders kompetente og profesionelle reparatører.

Computer vandskader

At få en væske- eller vandskade på sin computer er noget af det mest ærgerlige, som man kan komme ud for og tit kan det have katastrofale følger for videre brug af din elskede computer.

Tit vil man efter at computeren er tørret helt igen kunne tænde og bruge den. Men får man ikke renset computerens komponenter 100% kan det med tiden ruste og tære igennem nogle af vi vitale elektroniske dele på computeren. Dette sker især hvis væskeskaden er forårsaget af sukker og saltholdige væsker, som fx kaffe, sodavand osv.

Hos CC-Trading har vi dog mulighed for at rense alle dine computers dele i en såkaldt Ultra Sonic Cleaner, der mest af alt ligner en stor frituregryde. Med en ultra sonic cleaner kan man rense de elektroniske dele helt i bund og dermed redde din vandskadede computer fra en alt for tidlig død.

Vandskade på computer
Billig macbook reparation

Reparation af Apple MacBook

Hos CC-Trading ved vi godt, hvor afhængig du er af din MacBook hvis du er studerende eller bruge den til arbejde. Derfor har vi altid et kæmpe lager af reservedele til alle de forskellige typer af bærbare computere fra Apple.

Uanset om du har en almindelig MacBook, Macbook Pro, MacBook Air eller en med Touch Bar, så ligger vi inde med reservedele til den. Du vil derfor opleve, at vi kan gå i gang med din reparation med det samme og dermed have en funktionsdygtig computer igen på meget kort tid.

Hos mange andre reparatører kan man opleve, at de skal bestille reservedelene hjem og først derefter kan udfører reparationen. Hos CC-Trading kan vi derimod gå i gang med reparationen med det samme.

Af samme grund vil vores reparationer også være de billigste, da når vi bestiller reservedele, køber vi ikke enkeltvis, men i større mænger og kan dermed opnå rabatter. Besparelser, som vi giver videre til vores kunder.


Kontaktformular

Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af din computer, så kan du kontakte vores computer teknikere direkte via kontaktformularen her.

Beskriv gerne dit problem, så detaljeret som muligt og skrive gerne hvilken computer, mærker og model det drejer sig om.